İstanbul Anadolu Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Kartal Dmx Kozmetik

Şirketimiz bünyesinde ön muhasebe ve personel işlerini takip edebilecek çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıULUSLARARASI BİR FİRMANIN TÜRKİYE ORGANİZASYONUNDA GÖREV ALACAK YÖNETİCİ ADAYLARI  PART TİME YA DA FULL TİME ÇALIŞMA İMKANI EĞİTİMLER TARAFIMIZDAN VERİLECEKTİR.Aranan Nitelikler YÖNETİCİ VE LİDERLİK VASIFL..

İstanbul Anadolu / Tümü RENA İNŞAAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İş TanımıGenellikle Restorasyon uygulamaları yapan Şirketimize Teknik Genel Müdür Yardımcısı aranmaktadır.Aranan Nitelikler İnşaat Yüksek Mühendisliği veya Yüksek Mimarlık eğitimi almış, alanında uzmanlaşmış, İn..

İş Tanımı Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en iyi şekilde algılayarak, sürekli müşteri memnuniyetinin sağlanması ve..

İş Tanımı Firmamız tarafından geliştirilen kurumsal MIS uygulamalarının Kamu sektöründe pazarlama faaliyetleri yürütmek.  Müşteriler ile sürekli temas halinde olmak, müşteri ziyaretlerinde veya yapılacak organizasyonlarda firmamızı temsil etmek. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Doğuş Kozmetik

İş TanımıProfesyonel KOZMETİK, WELLNESS & SPA danışmanlığı, kozmetik ürün ve ekipmanları, Estetik güzellik merkezi cihazları konusunda dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörü olan 24 yıllık şirketimizin, İstanbul Merkez Ofisi için aşağıdaki niteliklerde ..

İstanbul Anadolu / Beykoz CMC - Customer Management Center

GENEL NİTELİKLER Üniversite veya Yüksekokul mezunu MS Office programlarını etkin kullanabilen, Ekibin motivasyon ve enerjisini üst düzeyde tutabilecek, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, Dinamik ve yoğun bir tempoda çalışabilecek, Sorumluluk sahibi, insiy..

İstanbul Anadolu / Tümü Simit Sarayı Yatırım ve Tic AŞ

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

VERITAS ACT -SAT - Kurslari ve Yüksek Öğrenim Danismanlik Firmasi IB , AP , Sat , ACT kurslari vermekteyiz. 12 yillik firma olarak, her yil büyüyerek ilerlemektedir. Ofislerimizde Egitim Planlama konularında bize yardımcı olacak arkadaslara ihtiyacimiz vardır. ..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan mağazalarında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen pren..