İstanbul Anadolu Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıBayan ayakkabı sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet göstermeyi hedefleyen İlvi ayakkabı' da , E-Ticaret tarafında yönetici olabilecek çalışma arkadaşları aranmaktadır.     Proje bazında gerekli koordinasyon ve iletişimi kurarak  ..

İstanbul Anadolu / Tümü HEDEF GIDA

İş TanımıSatış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "ULUSAL ZİNCİR MAĞAZALAR SATIŞ YÖNETİCİSİ" aramaktayız. Zincir mağazalar ile yıllık anlaşma, aktivite ve bütçe yönetimi yapabilecek, Satış faaliyetlerini takip etmek ve hedeflerini..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; İSTANBUL ANADOLU YAKASI FLO Mağazalarımızda görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü HPM HİJYEN PROSES MAKİNA

İş TanımıEndüstriyel hijyen konusunda ürettiğimiz makine ve sistemlerin satışını yapmak, Müşteri ziyaretleri yapmak ve yeni müşteriler oluşturmak. Mevcut pazar payının artması için yeni fırsatlarıyla ilgili konularda çalışmak. Pazar takibi, tüketim ve ..

İstanbul Anadolu / Tümü SmartPRO Bilgisayar Akademisi

İş TanımıFirmamızın tüm finansal altyapısını oluşturup yönetebilecek ,devlet kurumları ile tüm ilişkileri düzenleyecek  ve hukuki süreçlerimizi yönetecek ''Mali Ve İdari İşler Yöneticisi'' arıyoruzAranan Nitelikler• Üniversitelerin M..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTuzla Orhanlı'da ki üretim fabrikamız da çalışabilecek "İdari İşler Müdürü" aramaktayız.Aranan Nitelikler Üniversite mezunu, İdari işler alanında minimum 5 yıl tecrübeli, Temizlik, bina ve çevre bakımı, yemekh..

İstanbul Anadolu / Tümü KALYON İNŞAAT SAN.VE TİC.A.Ş.

İş TanımıProjenin iş bitimine kadar olan süreçte, tüm faaliyetleri etkin bir şekilde yönetmek ve ilgili birimlerle koordinasyonunu sağlamak Yönetimindeki projeyi resmi makamlara, ihale kurumuna ve müşavir firmalara karşı en iyi şekilde temsil etmek, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Günlük muhasebe evraklarının tek düzen hesap planına uygun olarak sisteme girilmesi, Personel masrafları ve gider faturalarının muhasebeleştirilmesi, Ay sonlarında cari ve muhasebe kayıtlarının kontrolünün, mutabakatların yapılmas..

İstanbul Anadolu / Tümü MORA CAM SAN VE TİC.LTD.ŞTİ

İş Tanımı5000 yıllık geçmişe sahip olan cam,tarihten bugüne sarayları,evleri ve sofraları süslemiş, estetiği geçmişten geleceğe yansıtan şeffaf bir kültürdür. Yaşantınıza renk katan camıçeşitli tekniklerle işleyerek beğeninize sunan Decorium deneyimli bir ekibe sahipt..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYerli ve yabancı kitapların telif hakları yönetim sürecine destek olarak; - Editoryal konularda iletişimi sağlayacak, - Tüm raporlama ve dosyalama süreçlerini takip edebilecek,      Aranan Nitelikler..