İstanbul Anadolu Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGenel reklam satış hedef ve stratejileri doğrultusunda belirlenen satış hedeflerini gerçekleştirecek,Potansiyel müşteri takibi ve yeni müşteri kazanımını sağlayacak,Aranan Nitelikler- Üniversite mezunu,..

İş TanımıŞirket tüm muhasebe iş ve işlemlerini yürütmek sorumlusu olmakAranan Nitelikler-Lisans seviyesinde   mezun olmak, -Ön muhasebe bilmek ve genel muhasebeden anlamak, -Muhasebede 3-5  yıl arası deneyimi ol..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz;Üretici-Entegre-İhracatcı  ve Sanayi ilk 100 sıralamasında yer alan Kurumsal Firmamıza,Maliyet ve Ticari Muhasebede Deneyimli Muhasebe Müdürü İstihdam Edilecektir.Aranan Nitelikler-Lisans Düzeyinde Böl..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz; Üretici-Endüstriyel Entegre Ev Tekstili  Firmasının Ulısal Zincir Mağazalarını Yönetcek Tecrübeli Yönetici İstihdam edilecektir.Aranan Nitelikler-Tercihen İstanbul Avrupa Yakasında ikametli,-Mağ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal-uluslararası-endüstriyel entegre kumaş tekstil firmasına yurt içi ve yurt dışı pazarlamayı koordine edebilecek Pazarlama Yöneticisi, -Yurt içi Satış –pazarlama bölümünde yönetici olarak çalışmak -Karlıl..

İş Tanımı   Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ve köklü geçmişe sahip,alanında sektöründe marka bilinirliliğine sahip bulunan üretici-entegre-ihracatçı firmanın insan kaynakları departmanını yönetmek; İlgili İş yasalarına -yönetmeliğe ve  mevzuata hakim..

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz yapı malzemeleri alanında üretim faaliyeti ile birlikte mağazalaşmış firmamızın hem bayi ağını hemde mağazlarının denetlenmesinde rol alacak takım arkadaşları aranmaktadır. Mağaza ve bayi op..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz İnşaat-Yapı-İnşaat Malzeme Firmasının her düzeyde projelerini yönetebilecek,kurumsal olarak inşaat kurumsal kimliğinin gereği hertürlü yönetimsel işlemleri yürütebilecek orta düzey yönetici konumunda İnşaat Mühendisi..

İstanbul Anadolu / Tümü SECURITAS GÜVENLİK HİZ.A.Ş

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?   Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende his..

İstanbul Anadolu / Tümü Segatech

İş TanımıTürkiye'nin önde gelen Elektrik mühendislik ve taahhüt firması Segatech, İzmir ve İstanbul şantiyelerinde görevlendirilmek üzere Elektrik Mühendisleri aramaktadır.Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümlerin..