İstanbul Anadolu Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Maltepe Kapsül Grup A. Ş.

Kapsül Grup A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip SOSYAL MEDYA UZMANI aramaktayız. - Tercihen 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - En az 1 yıl sosyal medya ve ajans tecrübesi olan, - Sosyal medya, içe..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Güntav Gıda (Erpiliç İstanbul Ana Bayii)

MUHASEBE BİLGİSİ OLAN TECRÜBELİ MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ ADAYLARA ÖNCELİK VERİLİR...

İstanbul Anadolu / Tuzla FİRMA ADI GİZLİ

Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın ilgili Bölge Müdürlüğünde değerlendirilmek üzere; 4 yıllık üniversite mezunu, Minimum 2 yıllık saha satış tecrübesi olan, Hedeflere yönelik ve çözüm odaklı çalışabilecek, Planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli, İkna k..

GENEL NİTELİKLER AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, İKNA VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, TERCİHEN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN, KARİYER HEDEFİ OLAN İŞ TANIMI SATIŞ VE PAZARLAMA FAİLİYETLERİNİ YÜRÜTMEK İÇİN ÇALIŞMALARDA BULUNMAK, FİRMA..

B Sınıfı ve C Sınıfı iş güvenliği uzmanı sertifikasına sahip, MS Office programını iyi derecede kullanabilen İletişim becerisi yüksek, Ekip çalışması yapabilecek, İyi bir dökümantasyon ve kayıt tutma becerisine sahip, Eğitim ve sunum konusunda deneyimli, B sınıfı..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evdema

Ev Dekorasyon Malzemeleri Satışında Sektörün Lideri EVDEMA Yapı’nın Satış Destek Departmanında çalışacak, Tercihen satış destek alanında deneyim sahibi, Saha Satış Ekibine destek olacak, Ürün teklifi hazırlanması ve teklifin takibini yapacak, Sipariş açılması ve süreci..

İstanbul Anadolu / Maltepe Serhat Osgb

Yönetmeliklerce belirlenmiş olan görev ve sorumlulukları yerine getirebilecek C sınıfı iş güvenliği uzmanı aramaktayız. sosyal haklar ve maaş karşılıklı görüşmede belirtilecektir...

İstanbul Anadolu / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fix Dry

Kuru temizleme sektöründe tecrübeli takım arkadaşları aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yönetici İnsan Danışmanlık Hizmetleri

Kurumumuzda Görev almak üzere İK ve Bordrolama uzmanı arıyoruz. İş tanımı: Aylık puantaj bilgilerinin kontrol edilerek tablonun oluşturulması, Bordroların ve hesap pusulalarının hazırlanması, SGK ve İşkur bildirgelerinin hazırlanarak, kurum bildirilerinin ve ya..