İstanbul Anadolu Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Genel Nitelikler Sosyal medya topluluk yönetiminde en az 2 yıl deneyimli, Sosyal medya ya da dijital ajanslarda çalışmış, Facebook, Youtube, Instagram, Flickr, Pinterest ve Twitter’da içerik yönetiminin detaylarına ve raporlamaya hakim, Sosyal medyada trendleri, ulusal ve ul..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

1-2 yıl deneyime sahip, (Tercihen eticaret sitesi deneyimi olan) Adobe Photoshop, Illustrator, gibi tasarım araçlarına hakim, İyi derecede HTML, CSS, Javascript, JQuery bilen, Banner, sayfa giydirme, landing page, ebülten tasarımı konularında tecrübeli Tasarım yeteneği gelişm..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin aileni..

İstanbul Anadolu / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bankası için "İş Geliştirme ve Proje Yönetimi Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır. Görev Tanımı; - İletişim Merkezi’nin ihtiyaçları doğrultusunda ve sektörde fark yaratmasını sağlayacak teknolojileri araştırmak, bu tekno..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Tekimsan

Şirket Tanıtımı: Tekimsan Limited Şirketi 1981 yılında yüzme havuzu inşaatı ve servisi amaçlı kurulmuş ve yıllar boyu kazandığı şantiye tecrübesi ile havuz ekipmanları üretimine başlamıştır. Sektörümüzün önde gelen ve en eski firmalarından biri olarak, ilk havuz merdiveni, ilk su altı a..

İstanbul Anadolu / Ümraniye WATSONS TÜRKİYE

ARANAN NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Satınalma alanında kariyer hedefleyen, Alanında 1 yıl tecrübeli (Tercihen perakende veya hızlı tüketim sektöründe), İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, MS Office programlarını çok iyi kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz İnsan Kaynakları, İnternet ve Bilişim sektöründe faaliyet gösteren kurumsal müşterimiz için “Kurumsal Satış Uzmanı” arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER: • Minimum ön lisans, tercihen lisans mezunu, • Aktif satışta min 1 ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Maltepe Bayıres

Firmamızın merkezi Eskişehir de bulunmakta; reklam ve marka yönetimi, inşaat,danışmanlık hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Maltepe'de açılan şubemizde reklam ve marka yönetimi alanında hizmet verilecek olup bu alanla ilgili çeşitli departmanlarda görevlendirilmek üzere ekip arkadaşları ar..

İstanbul Anadolu / Maltepe Bayıres

Firmamızın merkezi Eskişehir' de bulunmakta; reklam ve marka yönetimi, inşaat,danışmanlık hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Maltepe'de açılan şubemizde reklam ve marka yönetimi alanında hizmet verilecek olup bu alanla ilgili çeşitli departmanlarda görevlendirilmek üzere ekip arkadaşları a..