İstanbul Anadolu Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Ümraniye Tertemiz Evim Temizlik Hizmetleri

Sosyal medya topluluk yönetiminde deneyimli, Facebook, Youtube, Instagram, Flickr, Pinterest ve Twitter’da içerik yönetiminin detaylarına ve raporlamaya hakim, Sosyal medyada trendleri, ulusal ve uluslararası kampanyaları yakından takip eden, Markaların iletişim stratejileriyle bü..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ilaç-kimya sektöründe faaliyet gösteren alanında lider, kurumsal müşterimiz için engelli kadroda değerlendirilmek üzere “Kalite Uzmanı” arıyoruz. İŞ TANIMI - Sorumlu olduğu Kalite Yönetim Sistemi projelerini aktif şekilde gerçekleştirmek,..

İstanbul Anadolu / Kartal Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör San. Tic. A. Ş.

1973 yılında kurulan şirketimiz, 1998 yılından beri Pendik-Kurtköy' de 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet göstermektedir. Helisel Dişli, Sonsuz Vidalı Redüktörlerin üretim ve satışını yapmakta olan işletmemizde "Muhasebe Personeli" olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. ..

Farklı sektörlerde, birden fazla lokasyonda çalışabilecek, tam zamanlı A veya B sınıfı iş güvenliği uzmanına ihtiyacımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Güntav Gıda (Erpiliç İstanbul Ana Bayii)

GENEL MUHASEBE BİLGİSİ OLAN TECRÜBELİ MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ ADAYLARA ÖNCELİK VERİLİR...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ametal Asansör

1988’ den bu yana Asansör sektöründe üretim, satış ve pazarlama konularında faaliyet gösteren, global pazarda aktif 45 ülkeye ihracat yapan firmamız için " Yedek Parça Satış Uzmanı " aramaktayız. Yüksekokul veya Lise mezunu, Yurt İçi Pazarlama ve Satış alanında en az 2 yıl deneyim..

Değerli Kargo, Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet gösteren, sektörde lider kuruluşumuzda aşağıda belirtilen özelliklere sahip Bütçe ve Raporlama Uzmanı ya da yetkinlikleri doğrultusunda Kıdemli Uzman ünvanında görevlendirilebilecek adaylar ile tanışmak istiyoruz. •Şirketi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arabasat.com

İnternet sektöründe 2.el araç alım-satımı üzerine faaliyet gösteren şirketimizin Hasanpaşa ve Kartal-Cevizli Minibüs Caddesi'nde açılacak olan iki ayrı ekspertiz noktası için 2. El Araç Alım-Satım Uzmanı olarak takım arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI: - Araç ekspertizini eksi..

İstanbul Anadolu / Ataşehir VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

''Önce İnsan Sağlığı'' sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve kısa sürede sektöründe lider olan firmamızın merkez ofisinde çalışacak Satınalma Uzmanı / Uzman Yardımcısı aramaktayız. Üniversitelerin Biyomedikal, Kimya Mühendisliği veya Makina Mühendisliği Fakülteleri ya..