İstanbul Anadolu Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Kartal Autotam Otomotiv

İstanbul Kartal Merkezli, köklü ve alanında teknoloji lideri olan Autotam Oto Ekspertiz firmamıza, Oto Ekspertiz Uzmanı pozisyonunda çalışacak, ekspertiz tecrübesi olan kaporta boya ustası, teknolojik yatkınlığı bulunan, insan ilişkilerinde başarılı çalışma arkadaşları aramaktayız. Si..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İcs Grup

İş Açıklaması Tesis Yönetimi ve Temizlik firmalarımızda istihdam edilmek üzere Pazarlama Uzmanı arayışımız vardır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Hizmet (Temizlik ve Tesis Yönetimi ) sektörlerinde satış ve pazarlama departmanında tecrübeli, tercihen bu..

İstanbul Anadolu / Tümü PRONET

Kariyer yolculuğunda ilk adımı atmak ve satış sektöründe deneyim kazanmak isteyen “Yeni Mezun” ekip arkadaşları arıyoruz. Üniversitelerin ön-lisans - lisans programlarından mezunsan ya da 2017 yılında mezun olacaksan, İletişimim güçlü, insan ilişkilerim kuvvetli diyorsan, İ..

İstanbul Anadolu / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Etik Demir Denetim Danışmanlık Smmm

SMMM OFISIMIZE; -LUCA VE MİCRO MUHASEBE PROGRAMI BİLEN, -TEK DÜZEN HESAP PLANI BİLEN VE UYGULAMALI OLARAK KULLANAN, -KDV-MUHTASAR-GEÇİCİ VERGİ-KURUMLAR VERGİSİ BEYANI YAPABİLEN, -KDV İADE İŞLEMLERİNİ YAPABİLEN, -BİLANÇO-GELİR TABLOSU DÜZENLEYEN, -EN AZ TİCA..

İstanbul Anadolu / Beykoz SENSORMATİC

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik, Otomasyon veya Bilgisayar bölümlerinden mezun, Alanında en az 5 yıl profesyonel deneyime sahip, Elektronik güvenlik sistemleri kurulumu ve testi, zayıf akım sistemleri ve network sistemleri kurulumu konusunda e..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sayanloram Estetik Ve Güzellik Merkezi

ALANINDA UZMANLAŞMIŞ TAM ZAMANLI ÇALIŞMAYA YATKIN DİNAMİK DİKSİYONU DÜZGÜN EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK GÜVENİLİR ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ SİZDE BİZİMLE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ CV LERİNİZİ BEKLİYORUZ...

İstanbul Anadolu / Tuzla Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Tuzla OSG de Doğalgaz Tesisatı uygulamaları ve montaj işlemlerini yapan firmamız için C Sınıfı İSG sertifikasına sahip İSG Uzmanı alınacaktır. 1. Üniversitelerin Mühendislik Bölümlerinden mezun, 2. İş Güvenliği (C sınıfı) sertifikasına sahip, 3. İş sağlığı güvenliği y..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Tuzla / Orhanlı' da ki tesislerinde, her türlü finansal faaliyetleri yürütebilecek FİNANS UZMANI arıyoruz. İş Tanımı Bütçe, finansal planlama ve nakit yönetimi süreçlerini yürütecek, Gereken raporlamaları yapabilecek, Özellikle banka hesapları, kasa he..