İstanbul Anadolu Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Maltepe Boran Reklam

Anadolu Yakası Maltepe -Cevizli de bulunan 1994 yılından bugüne Açıkhava Reklamcılığında uzmanlaşmış şirketimize ön muhasebe-Sekreter alımı yapılacaktır. - Cari mutabakatların yapılması, - Personel özlük dosyaların hazırlanması ve takiplerinin yapılması, - Ofis araçların kul..

İstanbul Anadolu / Kartal 7-24 HİZMET GRUP

Pendik Yenişehir Uydukent bölgesinde bulunan Şirket Merkezimizde görevlendirilmek üzere Operasyon ve Saha Sorumluları aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER : - En az iki yıllık Üniversite Mezunu - Özel Güvenlik ve Hizmet sektöründe tecrübeli - Askerliğini yapmış..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Spor Teknik

Firmamızda yönetici asistanı pozisyonunda çalışacak bayan eleman aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Pendik Gündönümü Anaokulu

*İNSAN İLİŞKİLERİNDE SINIRLARI KORUYABİLEN VE SAĞLIKLI SOSYAL İLİŞKİLER KURABİLEN *İLETİŞİMİN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KURULMASINI SAĞLAYACAK *EN AZ 2 SENE TECRÜBELİ *DANIŞMA DA VELİLERİ KARŞILAYACAK , RANDEVULARI DÜZENLEYECEK *KILIK VE KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN *KONUŞM..

İstanbul Anadolu / Kartal 7-24 HİZMET GRUP

Pendik Yenişehir Uydukent bölgesinde bulunan Şirket Merkezimizde görevlendirilmek üzere Operasyon ve Saha Sorumluları aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER : - En az iki yıllık Üniversite Mezunu - Özel Güvenlik ve Hizmet sektöründe tecrübeli - Askerliğini yapmış..

İstanbul Anadolu / Tümü Sönmez Grup Mobilya Dekorasyon

Özellikle seyahatlarde şirket sahibine eşlik edecek, seyahat organızasyonlarını yapacak, toplantılarda kendisine eşlik edecek, istanbul içi, istanbul dışı konaklamalarda yöneticisiyle beraber olabilecek, zeki hırslı özverili asistan alınacaktır. 1-Seyahat haricinde büroda çalışılmayacaktır,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası lojistik firması için "Yönetici Asistanı" arıyoruz. - Dökümantasyon operasyonu yapmış, şirketin çeşitli dökümanlarını hazırlama ve arşivleme, raporlama konusunda tecrübeli, - Fatura kesme, arşivleme, ödemelerin takibi vb ön mu..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Doğa Eczanesi

2 yıllık üniversite mezunu, eczanede yetiştirmek üzere, çekmeköye yakın oturan eleman arıyoruz. Sağlık sektörü ile ilgili bir bölümü bitirenler tercih edilecektir. Erkeklerde askerliğini yapmış olma şartı aranacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Nena İç Ve Dış Ticaret

Tekstil firmamızda ön muhasebe'ye bakacak tecrübeli veya tecrübesiz yetiştirilmek üzere bayan eleman aramaktayız. Yapılacak işin özeti; Günlük ödeme ve cari hesap takibi Fatura,nakit,banka,çek,senet işlemleri Telefon,kargo,personel takibi Mağaza satışları..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Peluze Tekstil

AMERİKA MERKEZLİ TEKSTİL ÜRÜNLERİ MARKASININ TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİNİ YAPAN FİRMAMIZA SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN, YÖNETİCİLİK VASIFLARI TAŞIYABİLEN, SORUMLULUK ALABİLECEK, DİKSİYONU DÜZGÜN, PREZANTABL BAYAN YÖNETİCİ ASİSTANI ARAMAKTAYIZ. LÜTFEN İLAN DETAYLARIMIZI GÖZÖNÜNDE BULUNDURARAK İLANIMIZA BAŞV..