İstanbul Anadolu Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Ataşehir Solechem Mühendislik Kimya San. Tic. Ltd. Şti.

Kimyasal alım satımı yapan firmamızın Ataşehir'deki ofisinde tam zamanlı çalışacak, ön muhasebeyi, özellikle ETA kullanmayı bilen, ayrıca sekreterya işlerinde yardımcı olabilecek, müşterilerle görüşmeleri yönlendirebilecek, BA/BS yapabilecek, irsaliye ve fatura düzenlemelerini ve bunların takibini s..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

GENEL NİTELİKLER • Üniversite ya da Meslek Yüksekokulu mezunu (Tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü), • Yönetici asistanlığı konusunda deneyimli, • İngilizce bilen, • MS Office programlarını (Word /Excel/PowerPoint) etkin olarak kullanabilen, • İnsan ilişkileri..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilge Kalem Eğitim Ve Danışmanlık

Warning: Provides administrative and personal support to the CEO. Works on special project support for the executive team. Works under general direction while exercising a fair degree of discretionary judgment. This job has no supervisory responsibilities. ESSENTIAL FUNCT..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İncomar Gözetim Ltd

İNGİLİZCE BİLEN BAYAN YONETİCİ ASİSTANI Uluslararası Gözetim şirketinde; ithalat ve ihracat yapan müşteri portföyümüzdeki ihtiyaçlar doğrultusunda firmalara rapor ve sertifika hazırlama konusunda aktif rol alabilecek İngilizce bilen tercihen üniversite mezunu, tempolu çalışmaktan hoşlan..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Okko Eğlence Hizmetleri Ltd Şti

Şirket Merkez Ofisimizde tam zamanlı çalışacak ; Ön Muhasebe deneyimi olan , gelen giden evrak,sekreterya,şube raporları takip ,gelir gider hesaplaması yapabilecek Kurumsal yazışma ve teklif gönderebilecek bir bayan personele ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Bfb Sigorta Aracılık Hizmetleri

KURUMSAL SİGORTA ŞİRKETİMİZE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE , PRESTİJLİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTEYEN, KENDİNE GÜVENİ TAM, PREZANTABL, DİKSİYONU DÜZGÜN, GÖRÜNÜŞÜNE ÖZEN GÖSTEREN, TERCİHEN SEGEM BELGESİ OLAN, YETİŞTİRİLMEK ÜZERE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI YAPABİLECEK TEKNİK PERSONEL ALINACAKTIR. TERCİHEN MALTEPE VE..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Pamukçu Group

Anadolu yakası Sancaktepe İlçesi, Sinpaş Projelerinde bulunan Satış ofisimizde görevlendirmek üzere aşağıda belirttiğimiz niteliklere sahip Maaş+Sigorta+Prim sistemi ile çalışacak Sekreter /Yönetici Asistanı adayları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER İnşaat,Turizm, Otomotiv, Akaryakıt ve Gayrimenkul sek..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Devpan Pano Elektrik

Elektrik Pano Montajı yapan fitmamıza ön muhasebe bilen finans yönetimini yapabilecek deneyimli bayan calısma arkadaşına ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Kartal Tolem Çevre Teknolojisi Ltd. Şti.

2000 yılından beri faaliyette olan mühendislik firmamıza aşağıdaki niteliklerde bayan Muhasebe ve Ofis İletişim elemanı istihdam edilecektir ; Şirketimiz İstanbul Anadolu Yakasında Kartal Soğanlık ' da E5 üzerindedir. Plaza önünde otobüs durağı ve yakınında metro istasyonu vardır. ..

İstanbul Anadolu / Kartal 7-24 HİZMET GRUP

Pendik Yenişehir Uydukent bölgesinde bulunan Şirket Merkezimizde görevlendirilmek üzere Operasyon ve Saha Sorumluları aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER : - En az iki yıllık Üniversite Mezunu - Özel Güvenlik ve Hizmet sektöründe tecrübeli - Askerliğini yapmış..