İstanbul Anadolu Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Ataşehir Daniş Avukatlık Bürosu

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de faaliyet gösteren Daniş Hukuk Bürosu'na, müvekkillerin karşılanması ve ağırlanması, dosya sisteminin yönetimi ve evrakların düzenlenmesi, avukatlar ile müvekkil ilişkilerinin düzenlenmesi, ofis sorunlarının çözümünde yardımcı olunması, aylık masraf kayıtlarının dü..

İstanbul Anadolu / Pendik Prosil Kaucuk Ltd Şti.

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, *İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN *OFİS PROGRAMLARI BİLEN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ersistem Elektronik Güvenlik - Yapı Sis.

BÜYÜK HEDEFLERİ OLAN FİRMAMIZA ; -ÇALIŞMA DİSİPLİNİ OLAN, -SORUMLULUK SAHİBİ -TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ -OFİS VE ÖN MUHASEBE PROGRAMI (AKINSOFT TERCİHTİR) KULLANABİLECEK VEYA ÖĞRENEBİLECEK -İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, TEKLİF TAKİBİ YAPABİLECEK, -BAYAN ELEMANLAR ARIY..

İstanbul Anadolu / Kartal Talay Gayrimenkul

Talay Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Talay Gayrimenkul Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Tümü Avm Asansör

İş Tanımı Mikro muhasebe programında, fatura ve irsaliye kesebilecek Gelen evrakları programa işleyebilecek, Cari hesap takibi ve mutabakatlarını yapabilecek Tahsilat işlerini takip edebilecek Ofis işlerini yapabilecek Telefonları cevaplayacak, Teklif ya..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sibiryak Maden Grup A. Ş.

ATAŞEHİR' DE MADENCİLİK VE İNŞAAT İŞLERİ YAPAN FİRMAMIZDA AŞAĞIDAKİ KRİTERLERE UYGUN YÖNETİCİ ASİSTANI / SEKRETER ARAMAKTAYIZ. ÜCRET BELİRTİLMEYEN BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR. Aranan Nitelikler • Tercihen üniversitelerin büro yönetimi ve sekreterlik, halkla ilişkil..

Aranan Nitelikler • Tercihen üniversitelerin büro yönetimi ve sekreterlik, halkla ilişkiler, eğitim fakülteleri ve benzeri fakültelerinden mezun, • Benzer görevde minimum 3 yıl deneyimi bulunan ( İnşaat firmaların da ) • Diksiyonu düzgün, • Kendine güvenen, • Gül..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Softomed Medikal Sanayi Ticaret A. Ş.

Genel Nitelikler • MS Office programlarını kullanabilen, • Ön muhasebe kaydı tutabilen • Planlama, koordinasyon, problem çözme, karar verme becerileri gelişmiş, • Sorumluluk sahibi, kurallara ve süreçlere uygun çalışıp sonuç odaklı hareket edebilen, • Dikkatli, düzenli..

İntermani Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurumsal Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.İntermani Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kurumsal Yönetici Asistanı ilanı i..

İstanbul Anadolu / Pendik Pm Grup Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti

Pm Grup Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pm Grup Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..