İstanbul Anadolu Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası lojistik firması için "Yönetici Asistanı" arıyoruz. - Dökümantasyon operasyonu yapmış, şirketin çeşitli dökümanlarını hazırlama ve arşivleme, raporlama konusunda tecrübeli, - Fatura kesme, arşivleme, ödemelerin takibi vb ön mu..

İstanbul Anadolu / Pendik Aktim Güvenlik Hizmetleri

AKTİM GÜVENLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN BAY YÖNETİCİ ASİSTANI alınacaktır. GENEL ÖZELLİKLER 1 - En az B sınıfı ehliyet ve uzun yol şoförlük tecrübesine sahip olmak, 2 - İstanbul'da (Pendik, Kartal) ikamet etmek, 3 - Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin lisans düzeyinde ilgili..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sibiryak Maden Grup A. Ş.

Şirketimiz bünyesinde yöneticimize bağlı çalışacak Bayan veya Erkek yönetici asistanı alınacaktır. Aranan Nitelikler * Takipçi ve dikkatli, * İyi derece ingilizce bilen * İşini zamanında ve dikkatli yapacak, * Şirket sahibini asiste edebilecek, * İnsan ilişkileri..

İstanbul Anadolu / Kartal Mil Denizcilik

KARTAL'da bulunan denizcilik firmamızda Satış odaklı çalışacak, 20- 35 yaş arası bayan yönetici asistanları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kartal Frk Plastik

Fabrimazıza seyehat engeli olmayan bakımlı bekar bayan yönetici asistanı alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Yenikariyer

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Turizm firmamız için YÖNETİCİ ASİSTANI arayışımız bulunmaktadır. En az Lise mezunu Diksiyonu düzgün, güler yüzlü İletişim becerileri gelişmiş, ikna kabiliyeti yüksek, Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen 25 - 35 yaş..

İstanbul Anadolu / Pendik Gündönümü Anaokulu

*İNSAN İLİŞKİLERİNDE SINIRLARI KORUYABİLEN VE SAĞLIKLI SOSYAL İLİŞKİLER KURABİLEN *İLETİŞİMİN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KURULMASINI SAĞLAYACAK *EN AZ 2 SENE TECRÜBELİ *DANIŞMA DA VELİLERİ KARŞILAYACAK , RANDEVULARI DÜZENLEYECEK *KILIK VE KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN *KONUŞM..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Doğan İnşaat Taahhüt Ve Tic. A. Ş.

Merkezi Atatürk caddesi Erenköy de bulunan şirketimize; bilgisayarda Word Excel ön muhasebe bilen deneyimli, ofis içinde çalışacak bay ve bayan eleman alınacaktır. Erkek çalışanlarda askerliğini yapmış olma şartı ve ehliyet aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Patika Ajans

- Lise veya Üniversite Mezunu, (Tercihen Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Mezunu) - Sekreter ve yönetici asistanlığı pozisyonunda en az 2 yıl deneyimli, - MS Office programlarını etkin biçimde kullanabilen, - Misafirlerin karşılanması ve yönlendirilmesine yardımcı olab..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bilge Hukuk Bürosu

• Gelen telefonları ilgili birimlere yönlendirmek, • Kargo takibi, • Ofise ait devamsızlık raporlamalarının haftalık ve aylık olmak üzere yöneticiye sunulması, • Ön muhasebe işlemleri, • Yöneticinin seyahatlerini düzenlemek, biletlerini almak, toplantı, seminerlerin ve di..