İstanbul Anadolu Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Seka Mimarlık

Yeni kurulan Mimarlık ve İnşaat firmamıza ofis içi bayan sekreter pazar tatil fotoğrafsız başvurular değerlendırmeye alınmayacaktır NOT: ÜCRET KARŞILIKLI GÖRÜŞMEDE KONUŞULUR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beşgen Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti

En az 2-3 yıl şirket sekreterliği tecrübesi olan, Anadolu yakası E-5 Üzeri Kozyatağı bölgesine ulaşım sorunu olmayan MS office uygulamalarını etkin olarak kullanan Fax,Fotokopi,yazıcı,tarayıcı,telefon santrali gibi ofis araçlarını aktif olarak kullanan, Konuşması düzgün,güler..

•Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği yüksek, •Planlama, organizasyon ve zaman yönetimi konularında başarılı, •Dış görünümüne özen gösteren, prezantabl, •İş konusunda takipçi, dikkatli ve disiplinli, •MS Office pr..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yenı Nesıl Dıs Tıc Ltd Stı

Okuduğunu anlayan, açık görüşlü, düzgün görünümlü, hitabeti düzgün, mikrosoft ofis programları (excell- word)ve/veya mac numbers programlarını iyi derecede kullanan, tablolama işlemlerine çok iyi derecede hakim olan, İngilizcesi en az orta düzeyde olan, istatistik yapmaktan yorulmayan, en az lise me..

PORTAKAL TERCÜME VE MEDYA HİZMETLERİ OTOMOTİV A.Ş. FİRMAMIZIN TERCÜME HİZMETLERİ KISMINA İŞLERİ YÖNLENDİRECEK KOORDİNE EDECEK YÖNETİCİ ASİSTANI ARIYORUZ…. PORTAKAL ŞİRKETLER GRUBUNA bağlı Portakal Tercüme ve Medya Hizmetleri A.Ş.’ ye tam zamanlı çalışacak en az lise mezunu,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Harem Lokum Ve Çikolata

İŞ TANIMI *Ofisin idari işlerine (dosyalama,sipariş alma-verme,fotokopi, faks,) cevap vermek *Gelen-giden evrak yönetiminden ve takibinden sorumlu olmak *Operasyonel çalışmaları yürütmek *İlgili bölümlerle koordineli olarak çalışmak ve iletişimi sağlamak *Takım a..

İstanbul Anadolu / Tuzla İpek Danışmanlık

"DİKSİYONU DÜZGÜN, TELEFONDA ÖZ GÜVENLE KONUŞABİLEN, İŞ AHLAKI OLAN, DİKKATLİ VE HAFIZASI GÜÇLÜ, BAŞLADIĞI İŞİ YARIM BIRAKMAYAN,SEKRETER VE YÖNETİCİ ASİSTANI 25-40 YAŞ ARASI BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR. " ÇALIŞMA GÜNLERİ PAZARTESİDEN CUMAYA SABAH 9:00 AKSAM 18:00 ARASI. CUMARTESİ ÖĞLE..

Sektörün öncülerinden Analist İSG ünvanlı şirketimize yönetici asistanı/idari işler sorumlusu aramaktayız. • Aktif olarak araç kullanabilen, • Seyahat engeli bulunmayan, • Yöneticimizin Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki proje denetimlerine refakat edebile..

İstanbul Anadolu / Maltepe Kare Yayıncılık

Dergi yayıncılığı yapan firma merkez ofisimizde çalışacak - iyi seviyede İngilizce bilgisi (tercih nedenidir) - ehliyet sahibi olma (tercih nedenidir) - iletişim becerisi yüksek - ofiste organizasyon yapabilecek (öğretilecektir) - bilgisayar uygulamalarında veri..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kortsa

Büyümekte olan ihracat ağırlıklı Ataşehir'deki şirketimize muhasebe - finans temsilcisi aramaktayız. Ön muhasebe kayıtlarını tutacak, bankalarla ilişkileri yürütecek, ödeme dengelerini takip edecek yetide olduğunu düşünen adaylar şirketimiz ile iletişime geçebilirler. Kenan Can..