İstanbul Anadolu Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici
İstanbul Anadolu / Tuzla BEKTAŞ METAL

İŞ TANIMI Üretim süreçlerinin kontrol ve takibini yapabilecek, Üretim çalışanlarının sevk ve idaresini üstlenebilecek, Üretim planlarının oluşturulma sürecine katkı sağlayabilecek, Kalite yönetim sistemlerine hakim, Otomotiv sektöründe üretim ve kalite geliştirme,uygula..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Vardiya Müdürü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde!..

İstanbul Anadolu / Ataşehir EFOR YÖNETİM

Efor Yönetim ve İnsan Kaynakları Firması olarak; Türkiye genelindeki bölge şubelerimizle fabrika, tesis, üretim, lojistik depoları ile büyük antrepolara vasıflı (beyaz yaka) , vasıfsız (mavi yaka) personel temini, bordrolama, temizlik hizmetleri ve günlük yevmiyeci personel temini konusunda hi..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Tuzla Toyzz Shop Genel Müdürlük

İş Açıklaması Genel Müdürlük Kategori Departmanı'nda görevlendirilmek üzere ; * Mağazalar ve tedarikçi firmalar ile koordinasyonun sağlanması, satın alma, stok ve ürün yönetimi ile ilgili operasyonların koordine edilmesi, uygulanmaların izlenmesi, * Ürün ve sto..

İstanbul Anadolu / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

Hedef Tanıtım olarak hizmet verdiğimiz sektöründe öncü firma için ürünlerin tanzim, teşhir, tanıtım faaliyetleri ile ilgili çalıştırılmak üzere Perakende Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır. -rut planları doğrultusunda müşteri ve mağza ziyaretleri yapmak, -ziyaret edilen mağaza ve..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekspress Temizlik Hizmetleri

ŞİRKET MERKEZİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, - TEMİZLİK EKİBİ YÖNETİMİ KONUSUNDA MİN. 5 YIL TECRÜBELİ, - EKİPMAN, MAKİNE, KİMYASAL KULLANIMI BİLGİSİNE SAHİP, - EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, - İLETİŞİMİ KUVVETLİ, - BAY YÖNETİCİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Roleks Elektromekanik Ve Servis

İstanbul Çekmeköy ilçesinde elektromekanik taahhüt uygulamaları yapan firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere bay veya bayan, makine mühendisi aranmaktadır. Adaylarda aranan özellikler, - Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, - Isıtma, soğutma..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Mozayik Yemek

Yemek fabrikasında çalışacak gıda veya ziraat mühendisi/teknikeri alınacaktır. ilgili bölümlerden yeni mezun olmuş adaylarda başvurabilirler...

İstanbul Anadolu / Pendik Kınalı Metal Ambalaj

• Satış faturası kesme , • Alış faturası işleme , • Cari mutabakatlar , • Ba / Bs mutabakatlar , • Evrak takip gibi ön muhasebese alanında görev alacak, ön muhasebe deneyimi olan çalışma arakadaşları aramaktayız. • Lise,yüksekokul , ya da üniversitelerin muhasebe bölümü..