İstanbul Anadolu Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici
İstanbul Anadolu / Ataşehir Asilkan Şapka

-TRİKO TECRÜBESİ OLAN -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN -KONFEKSİYON VE EL İŞİ SÜRECİNİ DİKKATLİ VE TİTİZLİKLE TAKİP EDEBİLEN -FASON TAKİPÇİSİ ARAMAKTAYIZ...

ARANILAN NİTELİKLER • Üniversite mezunu • Gayrimenkul-Konut Projeleri pazarlama satış ve satış sonrası hizmetlerde en az en az 5 yıl deneyimli, • Konut sektöründe minimum 5-10 yıl arası satış ve ekip yönetimi deneyimine sahip, • Konut projesinin hedef müşteri grubunu doğru an..

İstanbul Anadolu / Tümü Spormack

Firmamız bünyesinde İnternet Mağazası yönetme tecrübesi olan, kendine güvenen, pozitif yöneticilere ihtiyacımız vardır..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gsb Oılless

GENEL NİTELİKLER Yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Lojistik / Depo yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli, İyi derece İngilizce bilen (yazılı ve sözlü ) MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen tercih sebebidir DİNAMO, ERP progr..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pidem

Şubemizde çalışmak üzere genç, dinamik ve deneyimli restoran yöneticisi aranmaktadır. Restorantımız self servistir...

İstanbul Anadolu / Tümü Kar Group

GENEL NİTELİKLER İnşaat alanında 48 yıldan beri faaliyette bulunan gurubumuzun, KONUT SATIŞ VE PAZARLAMA biriminde görev almak üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip 'Satış ve Pazarlama Müdürü' aranmaktadır. • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Konu..

İstanbul Anadolu / Tümü Kar Group

GENEL NİTELİKLER İnşaat alanında 48 yıldan beri faaliyette bulunan gurubumuzun, konut inşaatı şantiyesinde görev alacak, aşağıda belirtilen niteliklere sahip MAKİNE MÜHENDİSİ aranmaktadır. • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. • Tercihen lüks konut, iş merk..

İstanbul Anadolu / Pendik Ea Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

PENDİK/KURTKÖY'DE BULUNAN SİTE PROJEMİZDE ÇALIŞACAK, PERSONEL SEVK VE İDARESİNİ YAPABİLECEK, 5188 SAYILI YASAYA HAKİM PERSONEL MEVZUATINI BİLEN VE ÖGG KİMLİK KARTINA SAHİP, EMEKLİ EMNİYET VEYA TSK MENSUBU GÜVENLİK VARDİYA AMİRİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz hizmet sektöründe faaliyet gösteren kurumsal müşterimiz için “Satış Pazarlama Yöneticisi’’ arayışımız bulunmaktadır. İŞ TANIMI; . Farklı kanallar ile müşteri portföyünü genişleterek, ürün ve hizmetlerin mevcut veya yeni müşterilere satışını..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Sembol Akaryakıt

şirketimiz bünyesinde çalışacak cafeterya ve yazanede çay ve temizlik işi için bayan eleman alınacak..