İstanbul Anadolu Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Verda Özel Güvenlik

SANCAKTEPE' DE BULUNAN SİTE PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN DENEYİMLİ BAY VARDİYA AMİRİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ : 8 SAAT 3 VARDİYA . ( 6 GÜN ÇALIŞ 1 GÜN İZİN ) ÜCRET : MAAŞ : 1865 TL + AGİ + 185 TL YOL BEDELİ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Güzey Grup Organizasyon Reklam Hizmetleri

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya alanında en az 3 yıl deneyime sahip, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Mobil Pazarlama alanında strateji geliştirebilen, SEO ile ilgilenmiş, SEO’nun temel dinamikleri konusunda bilgi sahibi, Google..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kuzen Sigorta

Profesyonel Sigorta Acenteleri ve Prodüktörler için sigortacılıkta yeni iş modeli; 1. Profesyonel sigorta acentesi sahibi olup işletme maliyetlerini ve ofis giderlerini düşünmeyeceğiniz farklı bir çalışma modeli arayışındaysanız, 2. Zamanınızı sigorta şirketleri ile ilişkil..

İstanbul Anadolu / Kartal Alternatif Özel Güvenlik A.Ş.

• 5188 sayılı kanuna uygun olarak güvenlik hizmetlerini yürütebilen ve güvenlik kimlik kartına sahip, • Diksiyonu düzgün, • Askerlik Hizmetini tamamlamış olan, • En az Ön Lisans Mezunu, • 40- 55 yaşları arasında, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, • T..

Aşağıdaki Vasıflara Uygun Yönetici Asistanı Alınacaktır: -En az lise mezunu -İyi Bilgisayar kullanabilen -Ofis programlarına hakim -Prezentabl -Diksiyonu düzgün -İletişim becerileri gelişmiş -Seyahat engeli olmayan..

Gıda Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamızın; Ataşehir de yer alan merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun “Finans Yöneticisi” aramaktayız. Genel Nitelikler • Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden • Üniversitenin ilgili bölümlerinden..

Merkezi Şişli Esentepe'de bulunan Özel Güvenlik firmamıza, Anadolu Yakası PENDİK KURTKÖY bölgesinde başlayacak projemizde görevlendirilmek üzere; •5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun Gereği SİLAHLI Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı olan (5 yılı doldurmuş i..

İstanbul Anadolu / Ümraniye EFOR YÖNETİM

Efor Yönetim ve İnsan Kaynakları Firması olarak; Türkiye genelindeki bölge şubelerimizle fabrika, tesis, üretim, lojistik depoları ile büyük antrepolara vasıflı (beyaz yaka) , vasıfsız (mavi yaka) personel temini, bordrolama, temizlik hizmetleri ve günlük yevmiyeci personel temini konusunda h..

İstanbul Anadolu / Ümraniye SPC GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

Güvenlik sektöründe hizmet veren Şirketimizin bünyesinde görevlendirilmek üzere, Operasyonel süreçlerden sorumlu olacak, proje gruplarındaki güvenlik görevlilerinin sevk, idare ve denetlenmesini sağlayacak, aşağıdaki özelliklere sahip "OPERASYON YÖNETİCİSİ" aranmaktadır. - En az ön lis..