İstanbul Anadolu Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü CİVİTAS HR

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz hizmet sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNETİCİSİ” arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER Lisans mezunu, Hizmet sektöründe bordro ve özlük işleri uygulamalarında en az 7 yıl deneyimli, Ek..

İstanbul Anadolu / Kartal Yeni İstihdam

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, sektöründe lider, aldığı birincilik ödülleri bulunan 140'ın üzerinde şubesi bulunan, ulusal döner zincir markasının Kartal Soğanlık şubesi için : - Restoranın tüm sorumluluğunu alabilecek deneyim ve bilgiye sahip, - Restoranın müşteri tele..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Buluşma Noktası Dönemsel İş Gücü Hizm.

İSTENEN EĞİTİM NİTELİKLERİ: - En az lise, tercihen üniversite ve/veya tiyatro eğitimli, - MS Office uygulamalarını, sosyal medya kanallarını iyi derecede kullanan, - Türkçeyi etkin ve akıcı kullanan, okumayı ve yazmayı seven, yazılı iletişim konusunda yetenekli, - İngilizce o..

İstanbul Anadolu / Kadıköy CIZGARA GIDA RESTAURANT İŞLETMELERİ

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, Ataşehir Water Garden AVM'de açılacak Cızgara şubesinde görevlendirilmek üzere Yönetici Adayı aramaktayız: En az 2 yıl benzer pozisyonda görev yapmış En az lise mezunu Finansal bakış açısı ve analitik düşün..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ataşehir Neş'e Erberk Anaokulu

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Eğitim Kurumlarında ‘Yöneticilik’ tecrübesi olan, İletişim gücü ve yönetim kabiliyeti yüksek olan, Problem çözme ve organizasyon becerisi olan, Analitik düşünebilen ve çözüm odaklı çalışan, Kriz yönetimi konusunda etkin çözüm..

İstanbul Anadolu / Tümü SPC GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

İngilizce bilen kolluk kuvvetlerinden emekli ya da ayrılmış asker veya polisler aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kartal Yeni İstihdam

Danışmanlığını yaptığımız sektörün öncülerinden kurumsal müşterimiz için " Hastane Deneyimli Teknik Müdür " arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı: - Firmanın yapmış olduğu işletme projelerinin yönetilmesi. - Müşteri ile sahanın koordinasyonunun yapılması...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Asya Motor

Merkez Servisimizde müdürlük yapabilcek,servis kordinasyonumuzu ve düzenini sağlayabilecek kişi aramaktayız. Tercihen motosiklet sektörünü bilmesini istemekteyiz. Servisteki tüm idari işler sorumlu olacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yeni İstihdam

İş Tanımı: Danşmanlığı yapmakta olduğumuz çağrı merkezi sektörünün lideri olan kurumsal müşterimiz için : - Speech Analytics hakkında bilgi sahibi olup, sistemin gelişimi için araştırmalar yapacak ve uygulamaya alacak, - Veri analizi tekniklerini inceley..

İstanbul Anadolu / Maltepe Teknik Haşere Kontrol Hizmetleri

Kurumumuz Hakkında: Merkezi İstanbul'da bulunan şirketimiz kurumsal haşere kontrolü konusunda 47 yıllık deneyimiyle sektöründe faaliyetini sürdürmektedir. Gıda üreticisi ve tedarikçisi işletmeler başta olmak üzere, yüksek ürün güvenliği gerektiren kurumsal müşterilerimiz iç..