İstanbul Anadolu Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici
İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

Kadıköy Cadde bostan da Açılacak olan Tavuk Dünyası Şubemize Üniversite mezunu (Tercihen Turizm Otelcilik Mezunu) Restaurant Yöneticisi Alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Toyzz Shop Genel Müdürlük

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Mağazalarda müşteri memnuniyeti ve mükemmel satış hizmetini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden, Mağazaların günlük işleyişini doğru şekilde planlayıp, firmanın hedeflerine uygun Etkin ve ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

GENEL NİTELİKLER Tercihen Lisans mezunu, Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sa..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz alanında lider bir firma için Organizasyon Sorumlusu aranmaktadır. Min. Ön lisans mezunu, tercihen Lisan mezunu, Toplantı ve incentive - etkinlik yönetimi konusunda 2 yıl deneyimli, Akıcı seviyede İngilizce bilen(Tercihen) İletişim bec..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Firma Adı Gizli

Genel Nitelikler: -Tercihen üniversitelerin Gıda Mühendisliği ya da Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi bölümlerinden mezun, -Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi, -Yerinde üretim yapan projelerde en az 2-3 yıl yöneticilik tecrübesi olan (Gr..

İstanbul Anadolu / Tümü TURKAŞ

Tercihen üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya Turizm ve Otelcilik Bölümlerinden mezun, •Catering sektöründe en az 5 yıl deneyimli, •Yerinde üretim mutfak operasyonlarında minimum 2 yıl Bölge Müdürü olarak görev almış •Ms Office programlarını aktif olara..

İstanbul Anadolu / Kartal Ea Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

634 SAYILI KAT MÜLKİYETİ KANUNUNA VE 5188 SAYILI ÖZEL GÜVENLİK KANUNUNA VAKIF, ÖN MUHASEBE VE İŞLETME MUHASEBESİ BİLEN, DAHA ÖNCE SİTE MÜDÜRLÜĞÜ YAPMIŞ, BAY - BAYAN SİTE MÜDÜRLERİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Fazlıoğlu Group

Diksiyonu düzgün,giyimine önem veren, bayan satış müdürü alınacaktır. Maaş+Prim+SGK+Spiff (para ödülü)..

İstanbul Anadolu / Tümü SPC GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

Satış Pazarlama Departmanı'na Özel Güvenlik sektörü'nde Tecrübeye Sahip, hedefleri olan İnsan İlişkilerinde başarılı ve İletişimi Kuvvetli, Aktif araç kullanabilen, Anadolu Yakası'nda ikamet eden, Tercihen İngilizce Bilen, Fizik ve Diksiyonu düzgün Dış Görü..

İstanbul Anadolu / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla b..