İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Pendik Öztek Makina İmalatı Ve Metal Mamülleri

İmalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, Üretim Yöneticisi’ne bağlı olarak görev yapacak Cnc Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır. • Endüstri Meslek Liseleri'nin Torna-Tesviye bölümlerinden veya Makina bölümlerinden mezun, • En az 2-3 yıl talaşlı imalat tecrübesi ola..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya Üniversitelerin Turizm ve ilgili bölümlerinde..

İstanbul Anadolu / Kadıköy BAYDÖNER

Benzer görevlerde en az 3 Yıl deneyim sahibi, Baydöner Standartlarını Salon bölümünde uygulayabilecek, Ekibine liderlik edip, hedefler doğrultusunda motive edebilecek, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, Gelişime açık ve ekibini geliştiren, İstanbul Anadolu y..

İstanbul Anadolu / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Türkiye’nin kendi sektörlerinde lider şirketlerine, mavi yaka ve beyaz yaka personel tedariği sağlayan firmamızın, Montaj Ekibinde görevlendirilmek üzere Montaj Elemanları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER • Meslek lisesi mezunu • Mobilya ürün bilgisine ve montaj becerisine sahi..

İstanbul Anadolu / Pendik Mega Polimer

2004 yılından bu yana Mühendislik Plastikleri imalatı yapmakta olan firmamızda istihdam edilmek üzere Genel Muhasebe elemanı aranmaktadır. İş tanımı; - BA/BS mutabakatlarının yapılması, - Banka hesap, borç takibi ve muhasebeleştirilmesi, - Müşteri çekleri ve fir..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Star Çelik Kapı Anadolu Bölge Müdürlüğü

Yetiştirilmek üzere bay bayan saha satış elemanları alınacaktır. Ehliyetli araç kullanabilen, Prezantabl, Yüz yüze iletişim becerileri gelişmiş, Takım çalışmasına uygun, takım arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Asansör kumanda kartları, kumanda panoları ve sektörün ihtiyaç duyduğu diğer elektronik cihazların tasarım ve üretimi konusunda faaliyette bulunan firmamızın, Elektronik imalat kısmında görevlendirilmek üzere; Genel Nitelikler: - E.M.L. veya M.Y.O.'nın Elektrik- Ele..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Asansör kumanda kartları, kumanda panoları ve sektörün ihtiyaç duyduğu diğer elektronik cihazların tasarım ve üretimi konusunda faaliyette bulunan firmamızın, Elektronik imalat kısmında görevlendirilmek üzere; Genel Nitelikler: - E.M.L. veya M.Y.O.'nın Elektrik- Elektronik ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Acr Kilitleme Sistemleri-Bedri Cengiz Çanaklı

SEKTÖRÜN EN KALİTELİ ÇELİK KAPI ve ÇELİK PARA KASALARININ TİCARETİNİ YAPMAKTA OLAN KÜÇÜK ÖLÇEKLİ AİLE İŞLETMEMİZE AŞAĞIDA SIRALADIĞIMIZ ÖZELLİKLERE SAHİP SAHİP KADIN SATIŞ ELEMANI ARIYORUZ. 1-OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN (en az orta seviye) 2-İKNA KABİLİYETİ..

İstanbul Anadolu / Kartal İlk-El İnşaat

OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK ÖN MUHASEBE DENEYİMİ OLAN BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...