İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Ataşehir Işık Home

Mağazamıza genel düzeni sağlayacak , gerektiğinde satışa destek verebilecek, güleryüzlü, giyimine özen gösteren, pozitif, tecrübeli yada yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tümü ELEMAN OSGB

Genel Nitelikler - Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden Mezun, - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca verilmiş geçerli İşyeri Hekimliği Sertifikasına sahip, - İşyeri hekimliği alanında deneyimli, - İlkyardım Eğitimi Sertifikası olan, - İş Sağlığı ve Güvenliği i..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Kadıköy KARAFIRIN

Genel nitelikler: A2 sınıfı motorlu taşıt ehliyetine sahip ve aktif olarak motor kullanabilen İletişimi güçlü, güler yüzlü ve pozitif Giyim ve kişisel bakımına özen gösteren Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen Tercihen yiyecek ve içecek alanında çal..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Yoma Madencilik

Firmamızda istihdam edilmek üzere; Çay ve telefonlara bakabilecek En az 2 yıl tecrübeli Aktif araba kullanabilen eleman alınacaktır ...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ems Elektronik A. Ş.

Aranan Nitelikler • SMD dizgi makinesi operatörlüğü yapmış, en az 2 yıl tecrübeli • 35 yaşını aşmamış • VARDİYALI ÇALIŞACAK, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYGUN. • İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, • Askerlik hizmetini tamamlamış. • Bay personel aranmaktad..

İstanbul Anadolu / Tümü Alfred Concierge Hizmetleri

ALFRED CONCIERGE HİZMETLERİ, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, Otel ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy, Doorman ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce misafiri..

İstanbul Anadolu / Maltepe ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Maltepe Evidea.com

İş Tanımı E-ticaret sektöründe genç ve dinamik ekibi ile hızla büyümeye devam eden yabancı sermayeli şirketimiz artık Mağazacılık sektörüne de adım atıyor! Siz de hem deneyimlerinizi kullanıp bu büyümeye katılmak hem de Maltepe'de açılan ilk mağazamızda yer alarak heyecanımıza ortak olm..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

AVRUPA YAKASI BEYLİKDÜZÜ - MECİDİYEKÖY - ŞİŞLİ - KAĞITHANE - ESENLER - ESENYURT - BAĞCILAR - TAKSİM - DOLAPDERE - BAYRAMPAŞA - GAZİOSMANPAŞA -GÜNGÖRE - MERTER - YENİBOSNA - AVCILAR - OKMEYDANI ANADOLU YAKASI KADIKÖY - KURTKÖY - FİKİRTEPE - SANCAKTEPE -..