İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Kartal Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

KARTAL'DA BULUNAN ARABA GLERİSİ PROJEMİZ İÇİN * ÖGG KİMLİK KARTI BULUNAN * DAHA ÖNCE BENZER PROJELERDE GÖREV ALMIŞ * BAYAN * KARTAL,PENDİK,MALTEPE CİVARINDA OTURAN BAYAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ İŞE ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ VE ŞARTLARI;..

İstanbul Anadolu / Maltepe ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Tuzla Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Yetkinlikler; -En Az Ön Lisans mezunu, - Kasa Alma Konusunda deneyimli -SAP programını ve Ms Office programlarını kullanabilen (Tercih Sebebidir.), -Diksiyonu düzgün, -İletişimi kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın, -B sınıfı ehliyetli, aktif araç kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Aktürk Rapsodi Evleri Sitesi

         Ön Lisans Mezunu,          5188 sayılı yasa gereği geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi,          Güvenlik Yöneticiliği ve operasyon yürütülmesi alanında en az 5 yıl tecrübeli,          İyi derecede bilgisayar ve MS Office programlarını kullanabilen,          CC..

İstanbul Anadolu / Pendik NOKTA KORUMA GÜVENLİK

KURTKÖY YENİŞEHİR'DE BULUNAN HASTAHANE PROJEMİZDE GÖREV YAPACAK KADIN GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR. 5188 SAYILI KANUNA İSTİNADEN KİMLİKLİ KADIN 25-38 YAŞ ARALIĞINDA HASTAHANE TECRÜBESİ OLAN İLETİŞİMİ GÜÇLÜ DİKSİYONU DÜZGÜN ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy BAYDÖNER

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek Ustabaşı alınacaktır. Baydöner standartlarına göre ürün hazırlayabilecek Hijyen konusunda bilgili ve duyarlı, Gıda Güvenliği Konusunda bilgi sahibi ve uygulama..

İstanbul Anadolu / Maltepe Özgü İdari Hizmetler

Maltepe/İdealtepe'de bulunan müşteri firmamızın Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Mutfak Destek Personeli aramaktayız. Çalışma 4 gün sürecektir. Günleri aşağıda yer almaktadır. 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 29 Haziran Perşembe 30 Haziran Cuma..

İstanbul Anadolu / Kartal RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz yüzde yüz yabancı sermayeli ve kendi sektörünün online lider internet portalı için Telesatış Uzmanı pozisyonunda bir personel arayışımız söz konusudur. Esnek çalışma saatleri, (Hafta içi 08:00-17:00, 09:00-18:00 gibi esnek çalışma..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kef Endüstriyel İmalat

Siparişlerin takibini yapmak, Müşteri iletişimini sağlamak, Evrak takibi yapmak, Fatura kesmek, Gelen faturaları derlemek ve takibini yapmak, Fiyat teklifleri hazırlamak. MS Office uygulamalarını çok iyi kullanabilen, Erkek adayların askerlik ile ilişkisi ol..