İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Tuzla Aysan Vinç Ve Makine

Tuzla Bölgesinde yer alan servis merkezimizde istihdam edilmek üzere aşağıda nitelikleri belirtilmiş personele ihtiyaç vardır; - Ön muhasebe bilgi ve tecrübesine sahip (Fatura takibi yapabilecek) - Telefon trafiğini idare edebilecek (diksiyonu düzgün) - Tuzla ve civarında ik..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atılım Tek Klima Sistemleri

*İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ *İŞ DİSİPLİNİ OLAN *OFİS ARAÇ VE GEREÇLERİNİ KULLANABİLEN *OFİSTE SORUMLU OLABİLECEK *DİKSİYONU DÜZGÜN *SORUMLULUK SAHİBİ *HEDEFLERİ OLAN DEVAMLILIĞI OLAN *ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN *BAYAN PERSONEL..

İstanbul Anadolu / Kadıköy 409 Nolu Ganyan Bayi

GANYAN BAYİİNDE GANYAN MAKİNESİNE BAKACAK ELEMAN ARANMAKTADIR. AZ BİLGİSAYAR BİLGİSİNE SAHİP OLMASI YETERLİDİR. MAKİNE KULLANIMI GÖSTERİLECEKTİR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

Ümraniye civarında ikamet eden- ulaşım sorun olmayan Ümraniyedeki Arden Cafe Restaurantımızda çalışacak Garson aranmaktadır. 0543 560 42 48..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

Ümraniyedeki şubemiz için, Cafe / Restaurantımız da çalışacak bulaşıkçı alınacaktır. 0543 560 42 48..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Lbd Mühendislik

iklimlendirme sistemleri taahhüt işleri yapan firmamıza, iletişim,yazışma,ön muhasebe işlerimizi düzenleyecek bir çalışma arkadaşı ihtiyacımız var...

İstanbul Anadolu / Kadıköy RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..

İstanbul Anadolu / Tümü RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansa..

İstanbul Anadolu / Kartal Has-Ay Sigorta Aracılık Hizmetleri

İstanbul / Kartalda bulunan acenteliğimiz de Sigorta ekranlarını kullanacak, poliçe tanzim, iptal gibi tüm poliçe ve sigorta süreçlerini takip edecek kendine özen gösteren sorumluluk sahibi ve iş takibi yapan satış kabiliyeti olan müşteri ile iletişim kurabilecek çözüm odaklı çalışma arkadaşları arı..