İstanbul Anadolu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu
İstanbul Anadolu / Kartal RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz yüzde yüz yabancı sermayeli ve kendi sektörünün online lider internet portalı için Telesatış Uzmanı pozisyonunda bir personel arayışımız söz konusudur. Esnek çalışma saatleri, (Hafta içi 08:00-17:00, 09:00-18:00 gibi esnek çalışma..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya Üniversitelerin Turizm ve ilgili bölümlerinde..

İstanbul Anadolu / Tümü AYGAZ A.Ş.

Elektrik kumanda panoları konusunda bilgi sahibi olmak Seyahat Engeli bulunmamak Yoğun ve şehirdışı seyahat temposunda çalışmak ..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

5 YILDIZLI OTELLER VE SOSYAL TESİSLERDE ÇALIŞABİLECEK BULAŞIKÇILAR ALINACAKTIR... * GÜNLÜK VE HAFTALIK İŞLERDE ÇALIŞABİLECEK * TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ * BAY BULAÇIKCI * İSTANBUL AVRUPA YAKASI VE ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN ARKADAŞLARI BEKLİYO..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Muttalip Tutaş

İşletmemizde farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere diksiyonu düzgün,dış görünüşüne önem gösteren,dinamik,güler yüzlü,esnek çalışma saatlerine uygun ve işine değer veren çalışma arkadaşları arıyoruz.Başvurular part-time/full-time olarak değerlendirilebilir.Bilgi ve başvuru için lütfen mobil ile..

İstanbul Anadolu / Ümraniye sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Ümraniye Dudullu daki projemizde değerlendirmek üzere; Bayan Bina temizliği konusunda deneyimli 18-40 yaş arası İRTİBAT : 0 530 505 61 53..

İstanbul Anadolu / Maltepe ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pizza Lazza

PizzaLazza, Kadıköy şubesi için; Yiyecek ve içecek sektöründe deneyimli, bu sektörü seven, kişisel gelişimine önem veren ve sektörde kariyer hedefleyen "Müşteri Servis Sürücüleri - KURYE ler ” aramaktadır. • A2 sınıfı ehliyete sahip, aktif olarak motor kullanabilen, • Kişi..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ulu Işık Grup

Ataşehir şerif Ali de bulunan projemize part-time çalışacak haftanın 3 günü salı, Perşembe, pazar günleri akşam saat 18:00 - 19:30 arası pazar günleri saat 09:00 -13:30 arası deneyim sahibi temizlik elemanları alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Müşterilere her zaman misafirperver, profesyonel ve güleryüzlü hizmet sunmak, Firma standartlarında hizmet ve satış hedeflerine gereken desteği ve katkıyı sağlamak adına kendi sorumluluklarını yerine getirmek ve bireysel hedeflerine ulaşmak. Ekip çalışmasına yatkın,..