İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

Şirketimiz bünyesinde yeni başlayacak çalışmalarımız için Mecidiyeköy’de ki ofisimizde çalışmak üzere Cati Agent olarak çalışacak personeller alınacaktır. Aranan Özellikler ; • Diksiyonu Düzgün • 18-45 yaş arası • Ekip çalışmasına uygun Şartlar; • Asgari Üc..

İstanbul Avrupa / Tümü Roni Danışmanlık

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 17-35 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğ..

İstanbul Avrupa / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Ar..

Firmamızın saha departmanında çalışmak üzere; -Diksiyonu düzgün, -İnsan ilişkileri kuvvetli, -İkna yeteneğine sahip, -Prezentabl -Sorumluluk sahibi Günlük kazancını 60 TL ve üstü olarak hedefleyen takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Beauty Check İstanbul

Gopaşada ikamet eden; Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır. İŞ TANIMI: Projelerle ilgili e..

İstanbul Avrupa / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -18-55 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu -A..

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

telefonda anket yapacak diksiyonu düzgün çalışma arkadaşlarına ihtiyac vardır. çalışmak isteyen arkadaşlar canan hanımla iletişime geçebilirler GSM:05432807851..

İstanbul Avrupa / Tümü Kuantum Arastirma

Sahada Aktif olarak yüz yüze görüşmeler şeklinde Araştırma çalışmaları yapabilecek Bilgisayar ve Tablet pc kullanabilen tam zamanlı ve yarı zamanlı çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

pazar araştırmaları yapan şirketimizde düzenli anket yapacak çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır,çalışmak isteyen arkadaşlar 5545820426 nolu telefondan arayıp bilgi alabilrler..