İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

ELEDİYE MEMNUNİYET PROJESİNDE Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-55 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Arkadaşları Aranmaktadır. NOT : PROJ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Göktürk Klinik Pilates

merkezimizi tanıtıcak, anket yaparak insanlarla iyi iletişim kuracak diksiyonu düzgün disiplinli haftada en az iki gün çarşamba ve cuma günleri çalışacak arkadaşlar aranıyor...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Beyond Clinic

Güzellik Merkezimizin broşürleri ile ilgilenip dağıtabilecek Anketör arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Anaes Araştırma Danışmanlık Ve Tek. Hiz.

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. 18-55 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğru ve akıcı bir şekilde ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metta Estetik

- DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ, - İŞ DİSİPLİNİ OLAN, - SAHA ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK, -EN AZ LİSE MEZUNU, - PART TİME VEYA FUUL TİME..(ÖĞRENCİ OLABİLİR) - BAKIRKÖY VE BEYLİKDÜZÜ CİVARI İKAMET EDEN, - BAY BAYAN ANKETÖRLER, MAAŞ+PRİM+YOL+YEMEK..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Leyendagüzellik

MERKEZİMİZDE BAY&BAYAN ANKETÖRLER ALINACAKTIR DİKSİYONU DÜZGUN ÖĞRENMEYE ACIK MAAŞ,PİRİM,SSK,YOL VERILMEKTEDİR..

İstanbul Avrupa / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip..

İstanbul Avrupa / Şişli Hair Care Clinic

Kliniğimizin broşür dağıtımını gerçekleştirecek, part-time çalışacak, bayan elemanlar aranmaktadır. Çalışma saatlerimiz 13:00 18:00' dır...

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..