İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Tümü Roni Danışmanlık

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 17-35 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğ..

İstanbul Avrupa / Tümü Market group Reklam ve Tanıtım Ajansı

Belirli bir bölgede çizilen rut dahilinde apartman yöneticilerine anket yapmak 6 Mart - 18 Mart arası çalışma günleri Haftalık izin günü Pazar, Diğer günler çalışma saatleri, 09.00 - 17.00..

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog İstanbul Araştırma

23 yıldır Araştırma Sektöründe faaliyet gösteren Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma sahada anket yapacak ANKETÖRLER arıyor. - En az lise mezunu. - Güçlü iletişim becerisine sahip. - İkna yeteneği olan. - Öğrenme ve gelişime açık. - Yoğun iş temposuna uyum sa..

İstanbul Avrupa / Tümü Bordo Araştırma

Bordo Araştırma 15 Yıllık Tecrübe ve Birikimi ile Ulusal Araştırma Şirketleri ve Özel Sektör Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Pazar Araştırma Yapmakta Olup, Türkiye'nin Bütün Bölge ve İllerinde Çalışma Ağına Sahip, Sektörün Önde Gelen Veri Toplama Şirketlerinden Biridir. Firmamızın GİZLİ MÜŞ..

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

İstanbul Avrupa / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

İstanbul Avrupa / Bakırköy E & N Güzellik Merkezi

güzellik merkezimize anketor ve rap elemanı alınacaktır.bakırkoyde..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

daha önce gizli müşteri yapmış çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır çalışmak isteyen arkadaşlar bahtiyar çakmak 5545820426 iletişime geçebilirler..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Avrupa / Tümü Bordo Araştırma

Bordo Araştırma 15 Yıllık Tecrübe ve Birikimi ile Ulusal Araştırma Şirketleri ve Özel Sektör Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Pazar Araştırma Yapmakta Olup, Türkiye'nin Bütün Bölge ve İllerinde Çalışma Ağına Sahip, Sektörün Önde Gelen Veri Toplama Şirketlerinden Biridir. Sizlerde Bordo Ekip 'in..