İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Divan Sosyal Tesisler

işinde deneyimli iş arkadaşlarına uyum sağlayan ekip calişması içinde hakimiyet göstereblicek bay yada bayan aşçılar alınıcaktır..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bir İnci Döner

Çağlayanda yerleşen, yeni açilmiş Bir İnci Döner restorantına Döner Ustası alınacak...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü CARREFOURSA

Beylikdüzü CarrefourSA Hiper marketimiz içerisindeki restaurantımızda görevlendirilmek üzere 'Şef Aşçı' arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Türk ve dünya mutfağına hakim, Restaurant mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 3 yıl deneyime sahip, ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Neşeli Günler Eğitim

2012 Yılından bu yana Çocuk Kitabevi, Oyuncak ve Oyun Atölyesi alanında faaliyet gösteren firmamızın Cafe bölümünde mutfakta görevlendirilmek üzere "Aşçı" aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Mutfak bölümünde en az 2 yıl deneyimli Doğal ve organik ürün alanında bilgisi olan ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şengün Makina

Fabrika bünyemizde bulunan yemekhanemizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere uygun Aşçı arıyoruz. Aşçılık ve toplu yemek servisi konusunda deneyimli, Bir sonraki günün menüsü için hazırlıklarını gerçekleştirecek, Menüye göre personelin yemek ihtiyacını, ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yesil Sofra

Tecrübeli, bize katkı sağlayacak aşçı / aşçı yardımcısı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Nurum Triko

Bayrampaşa da bulunan fabrikamızın yemekhanesinde 150 kişiye yemek çıkaracak aşçı aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Fatih Karagümrük Spor Kulübü

Konusunda en az 2 yıllık deneyimi olan, • Ekip çalışmasına uyumlu, • 25 - 50 yaş aralığında, • Dış görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, • Güler yüzlü, pratik ve temizliğe önem veren, • Herhangi bir sağlık problemi olmayan Her gün Kahvaltı öğle ve akşam 30..

İstanbul Avrupa / Şişli Mami Cafe

İşinde prensipli, çalışma saatlerine uyan Sulu yemek aşçısı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Caterıng34

Genel Nitelikler Kurumsal Yemek Firmamıza, Yemek Sektöründe tecrübeli, Gramaj bilgisi olan, Sıcak veya soğuk konularına vakıf, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına özen gösteren, Disiplinli..