İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Avcılar Timtaş Yönetim

Yönetim hizmetleri şirketimizce yürütülen sitede bulunan kafeteryada çalışacak ızgara, cips, pilav, hazır pizza gibi fast food yiyecekler ile soğuk ve sıcak içecekler hazırlayabilecek ; diksiyonu düzgün, hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren, dinamik, yaratıcılık..

İstanbul Avrupa / Fatih Köseoğlu Grup

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Fatih Laleli’deki merkezinde, 35 kişiden oluşan personelimize yemek yapabilecek “Aşçı” aranmaktadır. • Mesleğinde az 10 yıl tecrübeye sahip, • İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü ve sigara kullanmayan, • Herhangi bir sağlık problemi..

İstanbul Avrupa / Avcılar Antik Garden

Fİrmamız bünyesinde çalışacak Tecrübeli kafe restorant garsonu arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Naif İstanbul

Firmamız bünyesinde çalışacak aşçı alınacaktır (servis saatimiz 12-3 arası) öğlen yemeği vardır. öğleden sonra hazırlık, sabah yemekler yapılmaktadır...

İstanbul Avrupa / Eyüp Mama-Mia Restaurant

Mesleğine ve çalışma arkadaşlarına saygısı olan.Sorumluluk sahibi ve tecrubeli .Dünya mutfağı ve/veya pizza ustaları arıyoruz. Metrobüs ile ulaşımı kolay bir konumdayız.Nezih bir müşteri kitlesine hizmet vermekteyiz.Mesleğin gerektirdiği temizlik ve hijyen şartlarını yerine getirilmesi,..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Teknecioğlu Ticaret

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere yemek ve temizlik elemanı alınacaktır. Benzer pozisyonlarda deneyimli güler yüzlü yaptığı işi seven hijyen kurallarına ve kişisel temizliğine özen gösteren. İş tanımı : 8 kişilik şirket personeline yemek yapımı ve servisini yapabilecek.(YEMEK YAPIMI MU..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ninova İnşaat A. Ş.

YENİ ACILAN KAFEMİZ DE ÇALIŞACAK SORUMLULUK SAHİBİ TERCİHEN KAHVE MAKİNESI KULLANABİLEN TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN ELEMAN ALINACAKTIR GENEL NİTELİKLER: KAFE DENEYİMLİ FAST FOOD TARZI, YEMEK YAPMAYI BİLEN SUNUMU VE MASA DÜZENİNİ TAKİP EDEBİLEN ADAYLAR TERCİH SEBEBİDİ..

İstanbul Avrupa / Güngören Söğüt Yemek

Yemek fabrikamıza aşçı / aşçı yardımcısı aranıyor...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Rafinera

Çağlayanda bulunan üretim mutfağımızda görevlendirilmek üzere; 20-40 Yaşları arasında, En az 2 yıl aşçılık deneyimi olan, Toplu yemek üretimi veya catering tecrübesine sahip, Kişisel hijyenine en üst düzeyde önem gösteren, Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden, ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu

ANAOKULUMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; AŞÇI TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR...