İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Bakırköy Toktut

Bakırköy incirli caddesinde bulunan cafemizde nezih ortamda mutfakta çalışabilecek, gün içerisinde 3-4 çeşit yemek ve pasta yapabilecek, kalan zamanlarında ise servise yardımcı olabilecek güleryüzlü sevecen tercihen bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ada Yiyecek İçecek Ve Turizm

GENEL NİTELİKLER Karaköy’de faaliyet gösteren lokantamızda istihdam edilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip “AŞÇI” aranmaktadır. • Soğuk mutfak ve meze konusunda tecrübeli • Mutfakta yer alan tüm araç ve gereçleri etkin kullanma becerisine sahip • Hijyen ku..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Firmamız bünyesinde 10 kişiye yemek yapabilicek Bayan Aşçı aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ob Gıda

Geleneksel Arap şekerlemesi yapma sanatında ustalaşan Mosaic Oriental Sweets’te size eşsiz, olağanüstü ve ağzınızı sulandıracak bir deneyim sunarak damak zevkinize hitap etmeyi amaçlıyoruz. İnce tatları zarif bir şekilde lezzetle birleştirerek ustaca bir karışım oluşturuyor ve tüm ürünlerimizi, müşt..

İstanbul Avrupa / Şişli Tuna Digital Baskı Merkezi

FİRMAMIZ DA 35 KİŞİLİK YEMEK YAPABİLECEK TECRÜBELİ VE DENEYİMLİ ŞİŞLİ VE CİVARINDA OTURAN BAYAN AŞÇI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Bağcılar daki projemizde değerlendirmek üzere ; TOPLU YEMEK TECRUBESİ OLAN BAY BAYAN AŞÇIBAŞI YARDIMCISI AŞÇI (SOĞUK USTASI ) AŞÇI (ALACART USTASI ) İHTİYACIMIZ VARDIR. ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Cro's Rock Bar

İstanbul Bakırköy'de Cafe & Bar konseptinde olan mekanımızda çalışacak bay / bayan aşçı aramaktayız. Deneyimli Hijyene önem veren Bakırköy' e yakın ikamet etmesi önemli. Çalışma saatleri 14.00-23.00..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Küpeli Cafe

Kafemizde çalışacak fastfood ve dünya mutfağından anlayan aşçı veya aşçı yardımcısı aranıyor..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Kayıkçı Yatırım Turizm İnşaat Ltd Şti

Beyoğlunda bulunan butik otelimizde kahvaltı ve yemekhanede görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı alınacaktır...