ŞİŞLİ'DE FAALİYET GÖSTEREN BALIK RESTAURANTIMIZ'A *GÜLER YÜZLÜ, EKİP ÇALIŞMASINI BİLEN, *MUTFAK BÖLÜMÜNDE SORUMLULUK ALABİLECEK, *DENİZ MAHSÜLLERİ VE MEZELER KONUSUNDA TECRÜBE SAHİBİ, *MEYHANE KÜLTÜRÜNÜ BİLEN, *SONUÇ VE ÇÖZÜM ODAKLI BAY/BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAY..
Aranan Nitelikler Mutfak organizasyonunu sağlayabilecek, Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına dikkat eden, Yemek sunum ve görseline özen gösteren, Takım çalışmasına yatkın, Toplu beslenme kurumlarında çalışmış, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna..
BEYLİKDÜZÜ BAUHAUS MEVKİİNDE BULUNAN EV YEMEKLERİ RESTARUANTIMIZ İÇİN BAYAN AŞÇI ARANMAKTADIR...
20 - 25 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. TEMİZ OLMASI ÖNEMLİ. SOSYAL HAKLARI MEVCUTTUR. ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta İçi 08:00-18:00 Cumartesi 08:00-14:00..
İkitellideki Firmamıza; *Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi, *Temiz ve disiplinli, *İşine sadık, *50 kişilik yemek yapabilecek çalışma arkadaşı aranmaktadır...
istanbul beşiktaş ilçesi bebek mahallesinde çalışacak.italyan makarna sosları,hazırlanışı, yapımı, salata sosları hazırlanışı bilen, gündüz veya gece çalışacak tecrübeli 28-40 yaşları arasında eleman arıyoruz...
Tercihen lise mezunu, • Konusunda en az 2 yıllık deneyimi olan, • Ekip çalışmasına uyumlu, • 25 - 45 yaş aralığında, • Dış görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, • Güler yüzlü, pratik ve temizliğe önem veren, • Herhangi bir sağlık problemi olmayan Her g..
Tünelde açılacak yeni mağazamızda görevlendirilmek üzere DÖNER USTASI arıyoruz Döner eti açabilen, şişe takmasını,reyonda kesmesini bilen Döner terbiyesi ve İskender sosu yapmasını bilen Bıçak kesimi yapmak konusunda tecrübeli Döner ustalığında 5 yıl tecrübeli ..
Tercihen yiyecek / içecek sektöründe çalışmış ve bu sektörü seven, . Temizlik , hijyen , kalite ve güvenlik standartlarını bilen ve uygulayan, · Müşteri memnuniyetine özen gösteren, · Sektörde kariyer hedefleyen, kişisel gelişimine önem veren, -Dünya Mutf..
3.Havaalanı Şantiyesinde Hizmet veren firmamızın Yemek Üretim Entegre Tesisinde Çalıştırılmak üzere; -Hijyen Kurallarına önem veren, -En az ilkokul mezunu, -Tercihen Toplu Yemek Sektöründe Tecrübeli, -Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, -Sıcak veya soğuk mutf..