İstanbul Avrupa Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Avrupa / Esenler RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Perakende sektörünün vazgeçilmez markası olarak “Semtinizin Süpermarketi” vizyonu ile hızla büyümeye devam eden Rammar, Esenler'de yeni açılacak olan 43. misafir salonu için 'Kasa Görevlisi' pozisyonunda görev alacak; -Kasiyerlik deneyimi olan, -İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İstanbul Avrupa / Şişli Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yaptığımız firmanın kadrosunda çalışacak deneyimli KASİYER arıyoruz... Rota İnsan Kıymetleri,Türkiye genelinde faaliyet gösteren,sektör ayrımı olmaksızın her biri alanında lider kurumların üretim ve yönetim kadrolarına personel tedariği sağlayan,İnsan Kaynakları danışmanl..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Prestij Petrol

GÜNEŞLİ 212 AVM YANINDAKİ OPET AKARYAKIT İSTASYONUMUZ MARKETİNE KASİYER ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATİ 8 SAAT+YEMEK+SSK...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Otantik Kumpir

tecrübeli veya iş öğrenmeye açık insanlar arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tadında Market

MARKET KASİYERLİĞİ, İKAMET ETTİĞİ ADRESİN MARKETE YAKIN OLMASI, PRATİK HESAP BİLGİSİ OLAN, MÜŞTERİLERLE İYİ İLETİŞİM KURABİLECEK, GÜLER YÜZLÜ. ALICAGI NET MAAŞ 1750 TL+YEMEK , VS. ELEMANLARIMIZ POZİSYONLARINA GÖRE DEĞİL ÇALIŞLAMARINA GÖRE MAAŞ ALIRLAR, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereket Döner

a) Yüksek Okul veya Lise mezunu b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kuralları..

İstanbul Avrupa / Bağcılar ARDEN GIDA

Güneşli Şubemiz için, En az 1 yıl market tecrübesi olan, En az Lise mezunu, Diksiyonu düzgün, Prezentabl, Kasiyer alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Güngören Efekan Tekstil

PASSAGE MARKALI HAZIR GİYİM FİRMAMIZIN SHOWROOMUNDA BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN ÖĞRENİME AÇIK TELEFONLARA BAKABİLECEK KASİYER ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Ligarba Gıda San. Tic. Ltd. Şti

FİRMAMIZ RESTAURANT'INDA ÇALIŞMAK ÜZERE KASİYERLER ALINACAKTIR. SGK+MAAŞ+TİP..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hey Döner

Restoranımızda çalışacak deneyimli, diksiyonu düzgün, bayan çalışma arkadaşları arıyoruz. Kasiyer Çalışma Süresi: Günlük 10 saat. (11:00 - 21:00) (haftada 1 gün izin) Maaş: 1650 TL + sigorta + yemek..