İstanbul Avrupa Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biçen Gıda

- Şirket hedef politikaları, yönetmelikleri ve müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda günlük kasa işlemlerini gerçekleştireceğinize inanıyorsanız, - En az lise mezunuysanız, - Mağazalarımızdaki hareketli ve dinamik ortama ayak uydurabileceğinizi düşünüyorsanız, ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Neşeli Günler Eğitim

GENEL NİTELİKLER Merkezi İstanbul Etiler'de bulunan Çocuk kitabevimizde istihdam edilmek üzere ; En az lise/tercihen üniversite mezunu, Perakende sektöründe tercihen kitap satışında asgari 1 yıl kasa tecrübesi olan, Tercihen İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet ed..

İstanbul Avrupa / Başakşehir RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Perakende sektörünün vazgeçilmez markası olarak “Semtinizin Süpermarketi” vizyonu ile hızla büyümeye devam eden Rammar, 'Kasa Görevlisi' pozisyonunda görev alacak; -Kasiyerlik deneyimi olan, -İnsan ilişkilerinde başarılı, -Güler yüzlü, -Dış görünüşüne ve kişisel bakım..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Emirgan Mado

Emirgan Sahilde yer alan işletmemizde görevlendırmek üzere -MADO CAFE- Kasa Sorumluları aramaktayız. En az lise mezunu Benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli Mağazacılık kasa programlarından en az birini, tercihen Ön Muhasebe programını kullanabilen Mağazacılık alanında ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Bursa Garaj Kebap

RESTORANTIMIZDA KASA VE ÖN MUHASEBEYE BAKACAK TAM ZAMANLI YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ARIYORUZ. Üniversite öğrencisi veya yeni mezun BAY adaylar tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Avcılar Mavi Beyaz Akaryakıt A. Ş.

AKARYAKIT İSTASYONUMUZUN MARKETİNDE SATIŞ ELEMANI OLARAK ÇALIŞACAK PERSONEL ARAMAKTAYIZ. AVCILAR CİVARINDA OTURAN TERCİHİMİZDİR...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Onur Rt Galerisi

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK KASİYER ALINICAKTIR..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Caffe Mio

Bahçeşehir üniversitesi (kuzey kampüsteki-eski toprak holding binası) içerisinde bulunan cafemizde çalışacak, daha önceden cafede çalışmış tecrübeli bayan kasiyer arıyoruz. iş saatlerine uyan, güleryüzlü, hesabı düzgün ve aynı zamanda tezgaha da yardım edebilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. çalışm..

İstanbul Avrupa / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Perakende sektörünün vazgeçilmez markası olarak “Semtinizin Süpermarketi” vizyonu ile hızla büyümeye devam eden Rammar, Esenler'de yeni açılacak olan 43. misafir salonu için 'Kasa Görevlisi' pozisyonunda görev alacak; -Kasiyerlik deneyimi olan, -İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalgıçlar Petrol

OPET Petrol de Market Görevlisi Kasiyer aranmaktadır SGK+Yemek ücreti tatmin edici ücret verilecektir...