İstanbul Avrupa Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasiyer

Yiyecek içecek sektöründe faaliyette bulunan firmamızın restoranlarında görevlendirilmek üzere; Tercihen en az lise mezunu, Yiyecek içecek sektöründe kasiyer pozisyonunda en az 1 yıl deneyimine sahip, Micros ve kasa sistemi konusunda tecrübeli, İnsan iliş..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mamabizde

ESENYURT PET SHOP MAĞZASINDA REYONDA ÇALIŞACAK BAY BAYAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ MAAŞ 1750 TL SSK YEMEK..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Mamabizde

GÖKTÜRKTE BULUNAN PET SHOP MAĞAZAMIZA KASİYER ARIYORUZ MAAŞ 1750 TL SSK YEMEK..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mavi Beyaz Akaryakıt A. Ş.

AKARYAKIT İSTASYONUMUZDA MARKET GÖREVLİSİ (KASİYER VE DİĞER MARKET İŞLERİ) ALINACAKTIR. AVCILAR, ESENYURT, BEYLİKDÜZÜ CİVARLARINDA OTURAN TERCİHİMİZDİR. VARDİYALI ÇALIŞMAYA MÜSAİT OLMALIDIR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Küçük Ev

1962 YILINDAN BUYANA GIDA SEKTÖRÜNE HİZMET VEREN ŞİRKETİMİZİN ŞUBELERİNDE KASİYER OLARAK ÇALIŞMAK ÜZERE -En az lise mezunu -Kasiyerlikte en az 1-2 yıl arası deneyimli olan -Günlük kasa işlemlerine hakim -İşine karşı sorumluluk sahibi öğrenmeye açık olan -Erkek ..

İstanbul Avrupa / Şişli COOKSHOP

Genel nitelikler: En az lise mezunu Cafe-Restaurant kasalarında tecrübeli İnsan İlişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren ve diksiyonu düzgün Analitik düşünce yeteneği gelişmiş Takipçi ve dikkatli Takım çalışmasını seven Vardiyalı çalışma saatleri..

İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

Şirket / İş Tanımı İstinye CarrefourSA hiper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, ..

İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Fındıkzade'de bulunan spor tesisimizde görevlendirmek üzere aşağıdaki özelliklerde "Kasiyer" alımı yapılacaktır. Başvuruların resimli yapılması rica olunur. - Alanında deneyimli - Minimum 2 yıl iş tecrübesi olan - Mağazacılıkta kasa alanında, sıcak..

İstanbul Avrupa / Eyüp Seven Gıda

Eyüp Alibeyköy Yeşilpınar'daki şarküterimize tecrübeli insan ilişkileri iyi ,diksiyonu düzgün tercihen ön muhasebe bilgisine sahip, 20-35 yaş aralığında kasiyer aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu ARDEN GIDA

Kasımpaşa Şubemiz için, En az 1 yıl market tecrübesi olan, En az Lise mezunu, Diksiyonu düzgün, Prezentabl, Kasiyer alınacaktır...