İstanbul Avrupa Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Avrupa / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Yiyecek içecek sektöründe kasiyer pozisyonunda en az 1 yıl deneyimine sahip, Micros sistemi konusunda tecrübeli, İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, Güven..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Esenpet Petrol Ve Petrol Ürünleri

Akaryakıt istasyonumuzun market bölümünde çalıştırılmak üzere 20-35 yaş arası, diksiyonu düzgün ve güleryüzlü hizmet sunabilecek bayan eleman aranmaktadır. Görüşmeler yüz yüze yapılacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

GENEL NİTELİKLER Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Kırkpınar Lokantalarının genişleyen organizasyon ve ihtiyaçları doğrultusunda, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakalarında bulunan şubelerinde Kasiyer olarak görevlendirmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Migros

İş Tanımı İstanbul il'i Bağcılar ilçesinde yer alan Migros mağazamızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ Part Time Kasiyer ve Tezgahtar olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tadında Market

MARKET KASİYERLİĞİ, BEKAR BAYAN, İKAMET ETTİĞİ ADRESİN MARKETE YAKIN OLMASI, PRATİK HESAP BİLGİSİ OLAN, MÜŞTERİLERLE İYİ İLETİŞİM KURABİLECEK, GÜLER YÜZLÜ. ALICAGI NET MAAŞ 1600 TL( AGİ DAHİL) SSK+YEMEK , ELEMANLARIMIZ POZİSYONLARINA GÖRE DEĞİL ÇALIŞLAMARINA..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

Firmamızın bünyesinde yer alan projemizde, yurdun/okulun kantin kısımlarında görev alabilecek, Takım Çalışması seven, Kasa konusunda tecrübesi olan, Kasa Görevlisi Çalışma Arkadaşları arıyor. Ulus (Beşiktaş) ve Sarıyer bölgesi ikameti tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Simitçi Dünyası

Cafe Bistro sektöründe; deneyimli ve yetiştirilmek üzere kasiyer alınacaktır. Adres: Sütlücü mahallesi imrahor cad. no82 Haliç üni. Sütlüce yerleşkesi Beyoğlu - İstanbul Not: Hafta içi çalışma vardır. Hafta sonları tatildir...

İstanbul Avrupa / Esenler Çelebi Toptan

Markette çalışacak 18-30 yaş arası, lise mezunu, esenler veya civarında ikamet eden, tercihen market yada gıda toptancı firmasında çalışmış, tecrübeli kasa / bilgi işlem/ reyonda çalışacak BAYAN elemanlar alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

Genel Nitelikler: •En az lise öğrencisi/mezunu, •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul il'i Şişli ilçesinde yer alan Migros Mağazamızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ P..