İstanbul Avrupa Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

Genel Nitelikler; En az ilköğretim mezunu, Ekip Çalışmasına yatkın, Daha önce Enjeksiyon Makine Operatörü olarak çalışmış, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, B sınıfı sürücü be..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ultra Çorap

Beylikdüzü'ndeki çorap fabrikamızda istihdam edilmek üzere, *Daha önce çorap fabrikasında çalışmış *Çorap Makineleri ve üretim hataları konusunda bilgi sahibi *Gerektiğinde makine ayarları yapabilecek *Vardiyalı çalışma sistemine uygun Kalite Kontrol Opera..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Galaxy Kalıp

CNC İŞLEME MERKEZİ KULLANA BİLECEK , CAM BİLGİSİ OLAN , VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK, KALIP ÇELİĞİ İŞLEME KONUSUN DA DENEYİMLİ OPERATÖR VE PROGRAMCILARA İHTİYAÇ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın taşlama bölümünde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. *Tercihen Meslek Liselerinin Torna Tesviye, Kalıp, Makine Model, Motor ve CNC bölümlerinden mezun *Tercihen Kumpas, mikrometre, mihengir vb. ölçüm a..

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Silivri' de Plastik Enjeksiyonlar ile Otomotiv Yan Sanayi alanında üretim yapan firmamızda görevlendirilmek üzere • SİLİVRİ ve yakın çevresinde ikamet eden • Plastik Enjeksiyon makinelerinde üretim elemanı olarak minimum 3 sene çalışmış • Kalıp, kalıp değişimleri ve makine a..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aybas Lazerteks

meslek lisesi mezunu bay bayan elemanlar; yetiştirilmek üzere lazer makına operatörü personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Metin Atakul Otomotiv

FANUC, MITSUBISHI, SIEMENS ve DIALOG PROGRAMLARINI KULLANABİLECEK VARDİYALI ÇALIŞMA NOKTASINDA PROBLEM YAŞANMAYACAK CNC Yatay İşleme Merkezi ve CNC Torna operatörü aranmaktadır. Tercihen servis güzergahlarında veya yakınında ikamet eden veya edebilecek (G.Osmanpaşa, Sultangazi, Habipler,..

İstanbul Avrupa / Eyüp Şadan Makina

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ CNC OTOMAT OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Çatalca Özen Makina Sanayi Ltd. Şti.

iki vardiya olarak ihracat ağırlık çalışan firmamıza, uzun süre işbirliği yapabileceğimiz disiplinli işine sadık takım arkadaşları aramaktayız. Okuma,Doosan,Awea,Mori Seiki marka cnc freze tezgahlarımızda program yapabilen usta ve operatörler alınacaktır. Fİrmamız çatalca o..

İstanbul Avrupa / Çatalca Özen Makina Sanayi Ltd. Şti.

iki vardiya olarak ihracat ağırlıklı çalışan firmamıza, uzun süre işbirliği yapabileceğimiz disiplinli işine sadık takım arkadaşları aramaktayız. Okuma ve Doosan Marka cnc torna tezgahlarımıza program yapabilen usta ve operatörler alınacaktır. Fİrmamız Çatalca otoban gişele..