İstanbul Avrupa Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Kağıthane Sınkotech A. Ş.

CNC taşlama operatörü aranıyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fırat Metal Form

KALIPLI SİLİKON MALZEME İMALATINDA ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ, USTA, EN AZ 8 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP, 28-40 YAŞ ARALIĞINDA VE 1800 - 2000 TL MAAŞ ARALIĞINDA ÇALIŞABİLECEK KALIPLI SİLİKON İMALATI USTASI...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fırat Metal Form

EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ KALIP SÖKÜP TAKABİLEN TÜM AYARLARI YAPABİLECEK, KONUSUNA HAKİM , TECRÜBELİ , 25-40 YAŞ ARASI , 1850 - 2100 TL MAAŞ ARALIĞINDA PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ USTASI...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Armine Tekstil Boya San. Tic. Ltd. Şti

ESENYURTTAKİ BOYAHANEMİZE ÇORAP VE SEAMLESS BOYAMADA TECRÜBE SAHİBİ DOLGUN ÜCRETLİ MAKİNA OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enformak Plastik Teknolojileri

Bu bölüm için haiz görülen nitelikler; 1.Meslek liselerinin Makine, CNC programlama, tesviye vb. bölümlerinden mezun, 2. Talaşlı üretim sektöründe benzer pozisyonda asgari 3 yıl tecrübeli, 3. Talaşlı üretim tezgâhlarının kullanımları, bakımları hakkında deneyimli, takım arka..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metratek Kalip Makina

Züccaciye tipi cam kalıbı ve makine yedek parçaları imalatı yapan firmamız için; CNC Freze Operatörü: * CNC tezgah kullanabilen, * Talaşlı imalatta konusunda eğitim görmüş ve/veya deneyimli, * Kesici takımlara hakim, * Teknik resim okuyabilen ve yorumlayabilen,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Estima Araştırma

Arnavatköy' de bulunan Çağrı merkezimizde çalışmak üzere; Araştırma projelerinde çalışacak (Anket) İnsan ilişkileri kuvvetli, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk Sahibi, Ofis İçerisinde çalışacak Bay Bayan Cati Operatörleri ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Arı Nakış San. Ltd. Şti.

Nakış Makinasında Çalışacak Vasıflı-Vasıfsız Elemanlar Alınacaktır.Yenibosna-Sefaköy-K.çekmece tarafına servis mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bıcaksan Makina Takım Ltd. Şti

• SATIH TAŞLAMA tezgâhı kullanabilen, • Konusunda deneyimli /az deneyimli • Seri imalat ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilen • Gerektiğinde vardiyalı sistemde de çalışabilecek, • Teknik Resim okuma ve Ölçü aletleri kullanma konusunda bilgili, • 1 -15 yıl tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Kardeş Elektrik

Akpınarda bulunan fabrikamızın üretim/montaj bölümlerinde çalışmak üzere bay-bayan üretim ve montaj operatörleri aranmaktadır. Tercihen Lise Mezunu 20-40 yaş arası En az 1 yıl üretim yapan bir firma bünyesinde çalışmış, ISO9001-2008 Kalite yönetim sistemi ile daha önc..