İstanbul Avrupa Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece ÖZTİRYAKİLER

İlköğretim, Ortaöğretim, Meslek lisesi mezunu, B. çekmece, Beylikdüzü, Avcılar, K. Çekmece civarında ikamet eden, Üretimde çalışmak üzere tecrübeli ve yetiştirmek üzere, Bay, Yukarıdaki nitelikleri taşıyan, üretimde çalışacak eleman ihtiyacımız bulunmaktadır...

İstanbul Avrupa / Silivri Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Asem Plastik Ve Metal Kaplama

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE FULL OTOMATİK PLASTİK VE METAL KROM KAPLAMA BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK TESİS SORUMLULARI ALINACAK KENDİNE GÜVENEN SORUMLULUK ALABİLECEK DİNAMİK ÇALIŞKAN EKİP ARKADAŞLARI MAAŞ+SSK+SERVİS+PRİM ADRES: İ.O.S.B ZİYAGÖKALP MAH.ATATÜRK BULVARI 12.CAD. CİLA VE NİKELAJCILAR SANAYİ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Üstün Plastik A. Ş.

1985 yılından beri 200'ün üzerinde çalışanıyla plastik ambalaj sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sürekli kendini geliştirmeyi ilke edinen Üstün Plastik A.Ş. olarak yetiştirilmek üzere veya tecrübeli bay/bayan üretim personeli alınacaktır. * 3 Vardiya çalışabilecek ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Çavuşoğlu Makine

CNC İşleme Merkezi için: Meslek liselerinin veya meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Askerliğini yapmış, Vardiya ve mesai engeli olmayan, Teknik resim okumasını bilen, Talaşlı imalatı bilgisine sahip Ölçüm aletlerini kullanabilen, Av..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Atom Karınca Lazer Kesim

Lazer kesim firmamıza, -Ekip çalışmasına yatkın, yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli -Esnek çalışma saatlerine uyabilen -Mahmutbey,Güneşli,Ateştuğla,Halkalı,Sefaköy,Küçükçekmece,Avcılar,Parseller,Haramidere veya -Esenyurt'ta ikamet eden -Askerliğini Yapmış ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Selvi Mobilya

İşin Detayı Eyüp Yeşilpınarda faaliyet gösteren modüler mobilya üretim fabrikamıza delik delme grubunda çalıştırılmak üzere makine oparatörleri alınacaktır. Aranan Nitelikler ; Modüler mobilya seri imalatta delik delme grubunda çalışmış Çoklu delik makina..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü RULOPAK HİJYEN SİSTEMLERİ

* TEMİZLİK KAĞIDI ( TUVALET KAĞIDI, PEÇETE, Z HAVLU, HAVLU) MAKİNELERİNDE OPERATÖR OLARAK ÇALIŞACAK * SORUMLU OLDUĞU ÜRETİM HATTININ KALİTESİNDEN ÖDÜN VERMEYECEK * ÜRETİM HIZINI ETKİLEYECEK SORUNLARA ÇÖZÜMLE YAKLAŞACAK * ÖĞRENMEYE AÇIK * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ * BEYLİKDÜZÜ ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Hipar Hidrolik A. Ş

Universal torna ustası ve torna kalfası alıcaktır.Tercihen hidrolik bilgisi olan bu sektörde çalışmış kişiler öncelikle tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Başakşehir İmamoğlu Soğutma

İkitelli Fabrikamız'da Metal Enjeksiyon Makinelerinde en 5 Yıl Tecrübeli; -Sıcak yolluk bağlantı soketlerini kontrol etmek ve sıcak yolluk ısıtma cihazına uygun şekilde bağlayabilen, -Makine ve kalıbın çalışma sıcaklığını ayarlayarak imalata hazır hale getirmek ve amirine bilgi ve..