İstanbul Avrupa Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Operatör

Firmamızda kalıcı süre ile çalışacak Jcb-Beco Loder Operatörü aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Yorum Reklam

Endüstriyel reklam ve tabela üretim alanında faliyet göstermekte olan firmamıza Corel Draw grafik programlarını kullanabilen cnc - lazer - plother - dijital baskı makinalarında üretim ve uygulama yapabilecek atölye ve çalışma sahasında görev alabilecek çözüm üretebilen genç takım arkadaş..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Yorum Reklam

Endüstriyel reklam ve tabela üretim alanında faliyet gösteren firmamızda; Yetiştirilmek üzere Corel Draw programı bilgisi olan askerliğini yapmış genç takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fatih Ökçe A. Ş.

Ayakkabı Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamıza üretim birimlerimizde istihdam edilmek üzere vasıflı/vasıfsız üretim elemanları alınacaktır. -En az ortaokul mezunu, -45 yaşını aşmamış, -Vardiyalı ve mesaili düzende çalışabilecek, -Askerlik hizmetini tamamla..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tezel Kalıp

POWERMİLL BİLEN DENEYİMLİ MİTSİBİSHİ KONTROL SİSTEMLİ İŞLEME MERKEZİNE PLASTİK KALIBI YAPMAK ÜZERE ELEMAN ALINACAK...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Öger Tekstil

KUMAŞ İMALATI YAPAN FİRMAMIZA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMANLAR ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Eyüp Çınar Tel Erezyon

EML / MYO MEZUNU, EN AZ 1 YIL TEL EROZYONDA ÇALIŞMIŞ, TEL EROZYON OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kozmos Tekstil

Dijital baskı makinelerinde vardiyalı olarak çalışabilecek, Makinalara iş gönderme, günlük iş raporu tutma, makinaların kağıt/boya değişimlerini ve rutin temizlikleri işlerini yapacak, Mutoh, Mimaki ya da Roland makinelerinden birinde çalışma tecrübesi olmuş, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Referans Metal

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; metal kesim operatörlüğuünde çalışacak vasıflı / vasıfsız bay elemanlar alınacaktır. maaş 1550 tl + yol + sgk + yemek çalışma saatleri: 08.30 - 18.00 cumartesi: 08.30 - 13.00 arası. adres: eskoop san. sit. C8 blok No:52..