İstanbul Avrupa Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Şişli Faal Tekstil

LALELİ PİYASASINI BİLEN AKSEUAR,KEMER,DÜĞME,RİVET,NAKIŞ,BASKI,BİLEN.SON ÜTÜ FİNİŞ KONTROLU BİLEN BİZİMLE ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ PERSENOLE İHTİYACIMIZ VARDIR....

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tekses İletişim İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE ÖN MUHASEBE EKİBİNE YARDIMCI OLACAK * SORUMLULUK SAHİBİ, ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN, * GENEL MUHASEBE BİLGİSİNE SAHİP VE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, * BA-BS VE CARİ MUTABAKATI YAPABİLECEK, * MS OFFICE PROGRAMLARINI İYİ DERE..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Babur Arslan Turizm

*Ön muhasebe bilgisi olan *Kasa kontrolleri yapabilecek *Ofis ortamına uyum sağlayacak *Ehliyeti olan *Güler yüzlü *Bay-bayan elemanlar alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, BAHÇEŞEHİR, BAKIRKÖY, MECİDİYEKÖY, KAĞITHANE, MASLAK, ÜMRANİYE, KADIKÖY, KARTAL VE DAHA BİR ÇOK BÖLGEDE BULUNAN PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLECEK BAY Ö.G.G. PERSONELLER ARANMAKTADIR. ARANAN ŞARTLAR; T.C. VATANDAŞI OLMAK, 5188 SAYILI ÖZEL ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tonguç Akademi

Eğitim alanında hizmet veren firmamızın yayın grubunda çalışmak üzere Firmamızın Kağıthane'deki ofisine; diksiyonu düzgün, iletişim becerisi yüksek, ofis programlarını kullanabilen, zaman yönetimi konusunda iş disiplini gelişmiş, pratik, telefon ve mail iş akışını sağlayan,Talep ve şikayetlerin kar..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Prom Tesis Yönetim

Bağcılar Güneşli'deki Rezidansımızda görev yapmak üzere; *Asansör,yangın sistemi,görüntülü konuşma sistemi ve çevre aydınlatmalar konusunda tecrübeli *Zayıf Akım sistemlerine hakim *Ekip çalışmasına yatkın *Askerlik hizmetini tamamlamış *Tercihen Site AVM de gör..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Çetin Matbaa

MATBAAMIZIN EK FAALİYETİMİZ İÇİN TABELA VE REKLAM TECRÜBESİ OLAN GİRİŞİMCİ TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

YAKUPLU SAHİLDE BULUNAN VİLLA PROJEMİZE (DİŞ HASTANESİNE 400 METRE MESAFEDE) GÜVENLİK KİMLİK KARTLI GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN DİKSİYONU DÜZGÜN MİNİMUM 1.75 BOYLARINDA FİT DİSİPLİNLİ GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 2 GÜNDÜZ 2 GECE 2 OFF MAAŞ+YOL+AGİ(BEKAR) 1924TL+220 TİCKED YEMEK KARTI TO..

İstanbul Avrupa / Avcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

AVCILARDA BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 24-40 YAŞ ARALIĞINDA DAHA ÖNCE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMIŞ. BAY TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. PROJE METROBÜS DURAĞINA YAKINDIR. İLETİŞİM SALDIRAY BEY 0533 373 37 30..

İstanbul Avrupa / Esenler Biat Tv

• 2016 Yılında Kurulan Televizyon ve Radyomuzun Çağrı Merkezimiz Bünyesinde, • Genç ve Dinamik Bir Ekibin Parçası Olarak; • Müşterilerimize Yüksek Kalite Standartlarında Memnuniyet İlkesiyle Telefon Yoluyla Satış Gerçekleştirmek. .Satış ve Çağrı Merkezi Alanında Kari..