İstanbul Avrupa Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Personel

Kariyerini Muhasebe ve Finans alanında ve kurumsal marka değeri olan bir şirkette çalışarak.Ön Muhasebe Departmanlarında kazanç ve kariyerinde işini geliştirecek Ön Muhasebe Personelleri ARIYORUZ. Aranan Nitelikler -En Az lise mezunu (Tercihen Yüksek okul ve Lisans mezunu) ..

İstanbul Avrupa / Eyüp KARYER ISI TRANSFER

Endüstriyel buzdolabı imalatı yapan firmamıza, Cnc büküm de çalışacak en az 1 yıl deneyimli personeller aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Ase Kağıt Poşet / Erol Çapkan

AVRUPA YAKASI VE ANADOLU YAKASINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Şişli White Monarch Hotel

WHİTE MONARCH HOTEL DE ÇALIŞMAK ÜZERE TEKNİK PERSONEL ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Şişli Şişli Teşhis Radyoloji

şişlideki radyoloji merkezimize MAAŞ + PRİM usulü çalışacak BAY tanıtım elemanı aranmaktadır. Aranan kişi gün boyunca çevre bölgelerdeki hastane,tıp merkezi,muayene vb yerleri dolaşarak tanıtım yapacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Bayhavuz İnşaat

10 yılı aşkın bir süredir HAVUZ SEKTÖRÜNDE faaliyet gösteren firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun bir “Dış Ticaret Sorumlusu” aramaktayız. Yerimiz BAHÇEKÖYDE'DİR. *Minimum 2 deneyimli *İthalat - ihracat- gümrük süreçlerine hakim *Dış Ticaret evraklarına hakim *İle..

İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

GENEL NİTELİKLER *Temel Bilgisayar bilgisine sahip, *SMT Makine Operatörlüğü yapmış(tercihen) *22-40 Yaş aralığında,Erkek *En az İlköğretim Mezunu, *Askerlik Hizmetini tamamlamış. İŞ TANIMI *SMT Makine Operatörlüğü görevini yerine..

Avcılar'daki dershanemize, En az lise mezunu tercihen üniversite mezunu, 25-35 yaş aralığında, Diksiyonu düzgün, İletişimi kuvvetli, Sorumluluk alabilecek, İkna kabiliyeti olan, Kayıt alabilecek, Ön muhasebe bilgisi olan, Alınan kayıtları muhaseb..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Avrupa Lisanları Merkezi

KURUMUMUZUN GAZİOSMANPAŞA,KADIKÖY ,SİLİVRİ , BAKIRKÖY VE AVCILAR ŞUBELERİ İÇİN ENAZ ORTAOKUL VE LİSE MEZUNU DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ KADROYA ALINMAK ÜZERE BAY BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. EĞİTİM DANIŞMANLIĞINDAN BAŞLAYIP SIRASIYLA HALKLA İLİŞKİLER DEP. HALKLA İLŞKİLER DEPARTMAN S..

İstanbul Avrupa / Avcılar Yaşam Çağrı Merkezi

Ofis ortamında çalışabilecek, tercihen Avrupa yakasında oturan, konuşması ikna kabiliyeti yüksek,18-35 yaş arası müşteri temsilcisi olabilecek bay - bayan elemanlar aranıyor. Çalışma saatleri:10.00-19-00, Pazar tatil. --- 1400 TL net maaş + yemek + ssk + prim --- - Aranan Ni..