İstanbul Avrupa Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Bağcılar Frt Su Arıtma

Genel Nitelikler (Bay ve Bayan olmak üzere iki personel alınacaktır) Tercihen İkitelli ve Güneşli semtine yakın ya da kolay ulaşım destinasyonlarında ikamet eden Meslek lisesi veya fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun Muhasebe alanında en az 2 yıl deneyimli MS Offic..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ela Tekstil

Tekstil Ürünleri İhracatı Yapmakta Olan Firmamıza İhracat Operasyon Personeli Alınacaktır. Başlıca Yapılacak İşler Packing List, İnvoice, İhracat Bilgi Formu Koli Etiketleri Hazırlanması, Ödeme Takibi, Faturaların Kesilmesi Vb. Tüm İhracat operasyon işlemleri yapabilecek tecrübeli çalışma arkadaşlar..

İstanbul Avrupa / Şişli Proaktif Danışmanlık Hizmetleri

Yurtiçi ve Yurtdışında Kurumsal Firmalara Ticari, Mali ve Hukuki Danışmanlık Hizmeti veren şirketimizde istihdam edilmek üzere Tahsilat Uzmanı aranmaktadır. Müşteri cari hesap alacaklarının ödeme performanslarına ve iç prosedürlerle belirlenen ticari koşullara göre takibini yapmak,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

ETİLER AKMERKEZ AVM'YE 120 METRE MESAFEDE BULUNAN 52 DAİRELİK SİTE PROJEMİZE PEYZAJ BAKIM İŞLERİNDEN ANLAYAN (ÇİM BİÇME EKME İLAÇLAMA AĞAÇ BUDAMA) 1 BAHÇIVAN ALINACAKTIR. PROJEMİZDE TOPLAMDA 2 BAHÇIVAN GÖREV YAPACAK OLUP MEVCUTTA 1 BAHÇIVAN GÖREV YAPMAKTADIR. ÇALIŞMA SAATLERİ: 08:00 - 17:00 A..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

YAKUPLU SAHİLDE BULUNAN VİLLA PROJEMİZE (DİŞ HASTANESİNE 400 METRE MESAFEDE) GÜVENLİK KİMLİK KARTLI GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN DİKSİYONU DÜZGÜN MİNİMUM 1.75 BOYLARINDA FİT DİSİPLİNLİ GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 2 GÜNDÜZ 2 GECE 2 OFF MAAŞ+YOL+AGİ(BEKAR) 1924TL+220 TİCKED YEMEK KARTI TO..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa My Dental

Firmamızda ön muhasebe ve stok tutabikecek en az 2 yıllık üniversite mezunu iş deneyimi olan mesai arkadaşları aranmaktadır........

İstanbul Avrupa / Başakşehir Zıngıl Petrol Shell

SHELL AKARYAKIT İSTASYONUMUZDA MARKET TE GÖREVLENDİRMEK İÇİN PERSONEL ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Zıngıl Petrol Shell

SHELL İSTASYONUMUZ İÇİN ÖN SAHA SATIŞ ELEMANLARI ARANMAKTADIR . ÇALIŞMA 8 SAAT MAAŞ +SSK+YEMEK ÜCRETİ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Ülke çapında faaliyet gösteren profesyonel Tesis Yönetimi hizmet veren bir bina yönetim şirketiyiz. İstanbul Bölgemizi güçlendirmek için Muhasebe Yardımcısı arıyoruz. Bina Yönetimi için tüm muhasebe işlemleri icra etmek Kiracılarla ilgilenmek Gelen-Gid..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Beşiktaş'ta Plaza içerisinde bulunan Muhasebe Denetim firmasında görev yapacak Özel Güvenlik Görevlisi alınacaktır. * Görev noktası kat görevi olarak yapılmaktadır. Gelen misafirleri ilgili kişinin yanına kadar nezaret edilecektir. Aranan Nitelikler ; * En az Lise mez..