İstanbul Avrupa Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Avcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

AVCILARDA HARAMİDERE'DE BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 24-40 YAŞ ARALIĞINDA DAHA ÖNCE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMIŞ. BAY TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. PROJE METROBÜS DURAĞINA YAKINDIR. İLETİŞİM CEMİL BEY :0542 584 91 75..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Element Otomatik Basınç Kontrol Sistemleri

Basınç şalteri ve pompa ekipmanları üretimi yapan firmamıza ; Ekip çalışma sistemini yürütebilecek , Deneyimli ya da deneyimsiz, Bay veya bayan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sps Etiket & Ambalaj

Küçükler Holding bünyesinde bulunan Etiket Firmasında yetiştirilmek üzere - Bay-Bayan, - Ortaokul, tercihen lise mezunu, -Vardiyalı (Pazar hariç 6 gün 3 vardiya) - Yetiştirilmek üzere üretimin çeşitli departmanlarında çalışabilecek, - Esenyurt, Arnavutköy, Küçükçekmece..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ertop İnşaat

Ticaret Meslek Liseleri veya Üniversitelerin İşletme, İktisat veya İstatistik bölümlerinden mezun, - Muhasebe konularında deneyim sahibi, - Gerektiğinde vergi dairesi, noter ve banka işlemlerini yürütebilecek, - Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede bilen, - Log..

İstanbul Avrupa / Avcılar Anadolu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri

20 yıldır faaliyette olan şirketimizde çalışacak tercihen lise mezunu, bilgisayar kullanmayı bilen, tercihen E sınıfı olmadığı takdirde mutlaka B sınıfı ehliyete sahip, pazarlama konusunda en az 1 yıl deneyimli, tercihen ısıtma soğutma ve beyaz eşya yedek parçalarını tanıyan ve bilen, çalışma saatle..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

Gelişime ve öğrenmeye açık İnsan ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına yatkın, güler yüzlü, Sözlü ve yazılı iletişimde başarılı, Network yönetimi konusunda bilgili (TCP/IP, DHCP, DNS, SMTP), Windows işletim sistemleri kurulum, bakım, güncelleme ve yedekleme konularında ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mavi Beyaz Akaryakıt A. Ş.

Ön muhasebe bilgisine sahip (LOGO muhasebe programı bilen) avcılar,esenyurt,beylikdüzü civarlarında oturan tercihlidir. Akaryakıt istasyonunda ön muhasebe tutacak en az 2 yıl tecrübeli erkek eleman alınacaktır. Cep telefonunda randevu alınarak görüşmeye alınacaktır. Market muhasebesi bilmesi tercih..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Alfa Entegre Hizmetler Medikal Aş

AMBARLIDAKİ DEPOMUZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE BAY BAYAN PERSONEL ARANMAKTADIR MAAŞ+SSK+YEMEK+SERVİS HAFTA SONU TATİL..

İstanbul Avrupa / Güngören NURBEY ÖZEL GÜVENLİK

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ VERMEKTE OLDUĞUMUZ GÜNGÖREN KÖY İÇİNDE BULUNAN OSMANBEY EVLERİ SİTESİ İÇİN TOPLAM 1.800 TL. MAAŞ + SGK. (BEKAR AGİ'Sİ DAHİL, EVLİ VE ÇOCUKLULAR İÇİN EŞ VE ÇOCUK PARASI MAAŞA EKLENECEKTİR.) (1 GÜNDÜZ- 2 GECE - 2 İZİN ÇALIŞMA ŞEKLİ İLE ( 3 GÜN ÇALIŞ - 2 GÜN İZİN) SİLAHSIZ - Sİ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Mentors Danışmanlık & Mimarlık

Maslak'ta bulunan Büfe-İddaa Bayisini işletebilecek düzeyde personel aranmaktadır. - 18-32 yaş aralığında - Erkek adayların askerlik görevini en az 2 yıl tecilli ya da tamamlamış durumda - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek - Büfede bulunan çay-kahve işlerini yürüte..