İstanbul Avrupa Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Bgm Tekstil

İŞ İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DİSİPLİNLİ İŞİNİ SEVEN ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYA BİLEN REMAYÖZCÜ ALINACAKTIR. SERVİS + YEMEK + SGK MEVCUTTUR GEREKTİĞİ TAKTİRDE MESAİ YAPILABİLİYOR .ÜCRET DOLGUNDUR MAAŞ ÖDEME ZAMANLARI 15 DİR 12 AY İŞ GARANTİLİDİR SERVİS GÜZERGAHLARI YENİBOSN..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Corin Yapı Gereçleri

20 seneyi aşkın sektör tecrübesi ile Avrupa standartlarında duş kabini ve akrilik ürünleri üreten firmamıza ‘’ÜRETİM PERSONELİ’’ aranmaktadır. • Lise, tercihen teknik lise mezunu. • 40 yaşını aşmamış, • Duş kabini üretiminde, alüminyum doğrama üretiminde veya benzeri üretiml..

İstanbul Avrupa / Esenler Asır Lojistik

*İlgili bölümlerden Mezun *Office, Logo bilgisi olan (İrsaliye, Fatura Kesimleri, Cari Hesap ve Tahsilat takipleri vb.) *Ön Muhasebe işlemlerinde görev alabilecek ve kendini yetiştirmek isteyen, *Satış siparişlerinin kayıtlarını ve takibini yapabilecek, *Hızlı öğrenebilen,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Erenler Medikal

ERENLER MEDİKAL bünyesinde görevlendirilmek üzere depo personeli alınacaktır. GENEL NİTELİKLER * Tercihen Lise mezunu, * Benzer pozisyonlarda tecrübe edinmiş, * Askerlik hizmetini tamamlamış, * El terminali kullanabilen, * Yoğun iş temposu ve esnek ç..

İstanbul Avrupa / Güngören Klas Digital Teknoloji

Online Satış Departmanımızda; Telefon, e-mail, mesaj, facebook, instagram,whatsapp ve canlı destek kanalları üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı ilgilenmek E-ticaret panelinde sipariş süreçlerini yönetmek. E-ticaret panelinde ödeme kontrolleri yapmak Canlı Destek hizmeti s..

İstanbul Avrupa / Güngören Elfa Elektronik Bilişim Güvenlik Sistemleri

İş Tanımı Elektronik Güvenlik Çözümleri departmanı için montaj, devreye alma, kablolama, arıza ve bakım faaliyetlerini takip edecek ‘Elektronik Güvenlik Sistemleri Teknisyeni’ aranmaktadır. Aranan Nitelikler Meslek Liselerinin Elektronik/ Elektronik Bölümü Mezu..

İstanbul Avrupa / Güngören Elfa Elektronik Bilişim Güvenlik Sistemleri

GENEL NİTELİKLER · En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · ..

İstanbul Avrupa / Güngören Klas Digital Teknoloji

İş Tanımı Online Satış Departmanımızda; Telefon, e-mail, mesaj, facebook, instagram,whatsapp ve canlı destek kanalları üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı ilgilenmek E-ticaret panelinde sipariş süreçlerini yönetmek. Sipariş sonrası kargo takibi,Kargo firmasıyla irtibatta ol..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ünal Tekstil

İstanbul Kanarya da bulunan tekstil atölyemize; Deneyimli makinacılar (kompleci , singer, overlokçu, reçme ) alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Asal Smmm Ltd Şti

Perakende/Market muhasebesinde deneyimli, Çeliktepe'ye ulaşım problemi olmayan, Mikro Muhasebe programını kullanabilen, Microsoft Office programlarını kullanabilen, Asgari ön lisans seviyesinde eğitimli, 25-35 yaş aralığında muhasebe personeli aranıyor. Baş..