İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü CİVİL

0-14 YAŞ ÇOCUKLARA HİTAP EDEN MAĞAZAMIZDA DENEYİMLİ İLETİŞİM BECERİSİ GÜÇLÜ DENEYİMLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ ADAYLAR ARIYORUZ . BAŞVURULARINIZI İLAN ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Biçen Gıda

İŞİN TANIMI : - Şirket hedef politikaları, yönetmelikleri ve müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda günlük olarak satışı sağlanacak ürünlerin reyonlara düzenli bir şekilde dizilmesi - Ürünlerin son kullanma tarihlerine göre raflardan çıkarılması veya eksilen ürünlerin yerine ..

İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

GENEL NİTELİKLER Danışmanlığını yaptığımız bir firmanın,kozmetik ürünlerini tanıtıp,satışını yapabilecek; • Kozmetik ürün satışı alanında deneyimli, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, • Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, • Dış görünümüne önem veren, ..

İstanbul Avrupa / Güngören Asem Fermuar

FERMUAR İMALATIMIZIN MAĞAZA BÖLÜMÜNDE ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR.....

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

Bahçelievler bölgesinde bulunan şirket merkezinde çalışacak: insanlarla iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, fiziki bakımına dikkat eden, diksiyonu düzgün daha önce sıcak satış tecrübesi olan bayan personeller aranmaktadır. Aranan şartlar: 23-35 yaş arası en az ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vizyon İstanbul Gayrimenkul

Emlak sektöründe çalışacak, bay / bayan gayrimenkul danışmanları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Nevsa İnşaat

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde merkezi konumlu, oturuma hazır, tapulu 114 daire ve 11 mağazanın satışı ve tanıtımından sorumlu, Satış Ofisimizde görev yapacak tecrübeli Gayrimenkul Satış Danışmanı aranmaktadır. Aradığımız özellikler; - Beylikdüzü bölgesind..

İstanbul Avrupa / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Şişli Biltek Seyahat Hizmetleri

şişlide bulunan A grubu seyahat Acentamıza deneyimli satış temsilcisi bayan elamanlar alınacaktır....

İstanbul Avrupa / Şişli Glorıes Chocolate

Glories Bomonti mağazasında görevlendirilmek üzere tam zamanlı Mağaza Satış Danışmanları aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER Tercihen perakende, yiyecek-içecek sektöründe "Satış Danışmanı" olarak deneyimli, Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen,..