İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü ADECCO ERENKÖY

GENEL NİTELİKLER Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

- Türkiye’nin en hızlı gelişen sektöründe çalışmak istiyor, - Satış benim işim diyorsanız * İnsan ilişkilerinde başarılı, *Müşteri Temsilciliği alanında tecrübeye sahip *Ekip çalışmasına inanan, *Özgüveni yüksek, girişimci ruha sahip, *İş ahlakına önem v..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

İstanbul Avrupa / Şişli Gün Medya

outband medical ürün satışı yapıcak personel alınacaktır tercihen tecrübeli tecrübesizlerde değerlendirilecektir..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Prime Education Havacılık Ltd. Şti.

İnşaat Firmamızda görevlendirilmek üzere Gayrimenkul Satış danışmanları aramaktayız. İşin Tanımı Gayrimenkul Satış Danışmanı olarak,görev yeri olan projede daire ve iş yeri satışını gerçekleştirecek,satış takibi yapacak takım arkadaşları arıyoruz.Bu pozisyonda maaş artı prim sistemi ile ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Med Türk Danışmanlık

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ÇAĞRI MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK OLAN BAY/BAYAN ELEMAN ARIYORUZ. SABAH 09:15 AKŞAM 18:30 YEMEK+YOL+SGK+PRİM VERİLMEKTEDİR. Aranan Nitelikler 17-30 yaş aralığında, Satış yapmaktan keyif alan Dinleme ve iletişim beceris..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Biçen Gıda

BİÇEN GIDA Tadolya Unlu Mamuller Bölümünde çalışacak ,çalışma arkadaşlarımızı aramaktayız... - 18-40 yaş arası - Bay veya bayan - Unlu Mamuller bölümümüzde görev alabilecek - Güleryüzlü - Hijyen ve temizliğine önem veren - İnsan ilişkileri kuvvetli ol..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Akın Perde

Zeytinburnu perde satış magzamızda calışacak en az 5 yıl deneyimli diksiyon ve giyimine önem veren perde tezgahtarı yada 16-17 yaş aralıgında çırak olarak diksiyon giyim önemli yetiştirilmek üzere eleman aranıyor magazamız 12 yıllık olup uygun eleman profili iseniz dürüst ve düzgün bir iş calışmanız..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Proje Art Yapı Tasarım

Özel Mobilya ve Corian Mutfak Tezgahları İmalatı ve uygulamaları Yapan, Firmamızın, Satış Pazarlamasını Yönetebilecek, "SAHA SATIŞI" benim işim diyorsanız firmamıza bekliyoruz. Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükseltmeyi hedefleyen, Tercihen saha..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Nesa Basın Yayın

1978 yılında kurulan NESA Basın Yayın A.Ş. 38 yılı aşkın bir zamandır yayıncılık faaliyetlerinde bulunmaktadır. Ülkemize sayısız kalıcı eser bırakan NESA Basın Yayın son yıllarda dünyada ve ülkemizde hızla pazar payı gelişen Online Eğitim (uzaktan eğitim) sektörünün ülkemizdeki öncü firmalarındandır..