İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ece İş Çözümleri

erakende sektöründe kariyer hedefleyen, dinamik, mağazacılığa ilgi duyan" Satış Temsilcisi ve Uzman Satış Danışmanı" pozisyonlarında mağazalarımızda görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. Mağazaya gelen müşteri ile ilgilenmek, ürün danışmanlığı yapmak, yeni müşteriler kazandırmak ve ürünün satışın..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

İstanbul Avrupa / Şişli Eurozen

SAÇ EKIM VE PLASTIK CERRAHİ ÜZERİNE SATIŞ VE DANIŞMANLIK YAPACAK İTALYANCA BİLEN ÇALİŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Trakya Kimya Ltd. Şti.

Üniversite veya Yüksek okul Mezunu, İnsan ilişkilerinde Başarılı ve İletişim Becerileri Kuvvetli, Girişimci Ruhlu, Motivasyonu Yüksek, Gayrimenkul Danışmanlık İşinde en az 5 yıl deneyimli Belirlenecek Bölgede Aktif Şekilde Çalışıp, “Satılık&Kiralık” Portföyler Oluşturacak,..

İstanbul Avrupa / Tümü Evrencell Bilgi

GENEL NİTELİKLER Tecrübeli veya Tecrübesiz Home Ofis Çalışabilecek, Evinde bilgisayarı ve interneti olan, Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip, Müşteri ve hedef odaklı, 18 -59 yaş arasında. İŞ TANIMI Fir..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Tuna Mağazacılık Ltd Şti.

Enza Home - Bedding mağaza satış personellerini arıyor. Maaş +Prim + Yemek..

İstanbul Avrupa / Şişli Gönül Kolat

Tekstil Moda sektöründe faaliyet göstermekte olan Markamız Gönül Kolat'ın İstanbul Ümraniye ve Şişli şubelerinde görevlendirilmek üzere güler yüzlü,deneyimli,esnek çalışma saatlerine uyumlu çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Eurozen

iyi derecede almanca bilen telefonla veya online satış yapabilecek çalişma arkadaşları..

İstanbul Avrupa / Güngören Martamia Takı Ve Aksesuar

- En az lise mezunu - Diksiyonu düzgün - Pozitif ve güler yüzlü - İkna kabiliyeti yüksek - Sorumluluk alabilen - Çalışkan - Tercihen Güngören'de ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Teknosayar Bilgisayar Yazılım

TEKNOSAYAR BİLGİSAYAR YAZILIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ bünyesinde BEYLİKDÜZÜ’nde bulunan Türk Telekom / TTNET Dağıtım Merkezi’mizde Satış Destek Sorumlusu olarak görev alacak, takım arkadaşı aramaktayız. En az Lise, tercihen MYO/Üniversite mezunu,..