İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Şişli WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Şişli Sankurt A. Ş.

Genel nitelikler: ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN; EN AZ 3-5 SENE SATIŞ TECRÜBESİNE SAHİP; CUMARTESİ GÜNLERİ 15:00'A KADAR ÇALIŞACAK, MS OFFICE PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN, KENDİNE GÜVENİ VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK; DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTER..

İstanbul Avrupa / Bağcılar HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına Bağcılar Evkuran Mağazasında görevlendirilmek üzere, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Keskinler Züccaciye

FİRMAMIZ 1992 DEN BERİ AYNI YERDE HİZMET VERMEKTEDİR BAYİLİKLERİMİZ: EMSAN, ARYILDIZ, PHİLİPS, SCHAFER, TAÇ, KORKMAZ, ARZUM, TEFAL, ÖZDİLEK GİBİ MARKALARIN 25 YILDIR BAYİLİĞİNİ YAPMAKTADIR. FiRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 18-30 YAŞ ARASI BAYAN, BİZLERLE UZUN SOLUKLU MESAİ YAPAC..

İstanbul Avrupa / Fatih Milenyum Lokum

Baharat lokum ve baklava işimde çalışmış deneyimli arabça ve İngilizce bilen tercihimizdir. Beraber çalışabileceğimiz çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mekki Yayıncılık

OFİS İÇERİSİNDE MASA BAŞINDA TELEFONLA MEVCUT MÜŞTERİLERİMİZE ve TV REKLAMLARIMIZDAN ARAYAN MÜŞTERİLERİMİZE SATIŞ YAPABİLECEK VASIFLI-VASIFSIZ BAYAN DİKSİYONU DÜZGÜN,SORUMLULUK SAHİBİ VE UZUN VADELİ ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR EĞİTİM TARAFIMIZCA VERİLECEKTİR ..

İstanbul Avrupa / Şişli Aronya Ajans

- Reklam ajansı ve web sitesi satış tecrübesi olan - Ajansa yeni müşteriler kazandıracak, - Satış tekniklerine hakim, - Dış görünüşüne özen gösteren ve önem veren, - İletişim ve sunum becerilerini en etkin şekliyle kullanabilen, - Özgüveni ve ikna kabiliyeti üst düzeyd..

İstanbul Avrupa / Eyüp İm-Ser Gayrimenkul Ve İnşaat

Emlak ve inşaat sektöründe deneyimli veya sektöre ilgi duyan yüksek prim şansı ile kendi işinin patronu olmayı hedefleyen hem bölgede hemde satış ofislerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz...