İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı

TURKCELL SUPERONLİNE SATIŞ BİRİMİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ; Genel Nitelikler: En az Lise mezunu, tercihen üniversite mezunu Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı,müşteri sadakatine önem veren Problem çözme becerisi gelişmiş Ekip çalı..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Tintin Tur

Seyahat acentasında daha önce çalışmış DENEYİMLİ BAYAN ELEMANLAR alınacaktır. Not: İlgilenenlerin CV'lerini maille göndermeleri gerekmektedir. Telefonla başvurular kabul edilmemektedir...

İstanbul Avrupa / Şişli Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İstenen Yetenek ve ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Delux Tour

SEYAHAT ACENTAMIZIN TUR BOLUMUNDE CALISACAK *EN AZ 1 SENE ACENTADA ÇALIŞMIŞ *İNGİLİZCE BİLEN *DİKSİYONU DÜZGÜN *İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK TECRÜBELİ SEYAHAT DANIŞMANI ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Güven Yapı & Gayrimenkul

Minimum lise mezunu (Üniversite mezunu olması tercih nedenidir) Empati kurabilen, diksiyonu düzgün, iletişim konusunda yetenekli, iş alanında başarılı olmak için hırsı ve özgüveni olan, Giyimine ve saygınlığa önem veren, Gelecekte kendi işinin patronu olmak içi..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece My Pc Bilg. Ve Güvenlik Sist.

GENEL NİTELİKLER * Minimum ortaöğretim/dengi okullardan mezun * Bireysel performansa inanan, hedef ve sonuç odaklı * İkna ve iletişim becerileri yüksek, satış konusunda kariyer hedefi olan * B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen * Erkek adaylar için askerl..

İstanbul Avrupa / Tümü ALLİANZ SİGORTA

Genel nitelikler: • 4 yıllık üniversite mezunu veya 2 yıllık Sigortacılık MYO mezunu • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli • Kariyerini aktif satış üzerine kurmayı ve bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen • Yoğun çalışma temposunu en..

İstanbul Avrupa / Eyüp Kardeşler Motosiklet

Firmamızın motosiklet satış bölümünde çalışmak üzere, -En az 2 yıl satış deneyimine sahip, -Motosiklet ve ekipmanları konusunda ilgili, -Diksiyonu düzgün ve prezentabl, -Kariyerine satış / pazarlama alanında yön vermek isteyen ve satış işinden keyif alan, -İk..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Yazılım departmanımızda çalışmak üzere ; - Diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyetine sahip - Satış konusunda tecrübeli ve kendi müşteri portföyünü oluşturarak satışa çevirebilecek beceriye sahip - Tüm faaliyetlerini raporlayabilecek ve bilgi akışını sağlayabilecek - Ms Of..