İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü GREYDER ( Kavsan Ayakkabı )

İş Açıklaması -Fatih Cadde Mağazamız için satış danışmanı arayışımız mevcuttur. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -En az lise mezunu -Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli -MS Office uygulamalarına hakim -Eğitim programımızla birlikte geli..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Sayannemis Güzellik Merkezi

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA 4 ŞUBESİ BULUNAN KURUMSAL FİRMAMIZIN BAĞCILAR - ZEYTİNBURNU- SEFAKÖY-4.LEVENT ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASI İÇİNDE OLAN DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ SATIŞ ELEM..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ekar Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 2003 yılında kurulan EKAR, kısa ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra tüm havayolları bilet satışı,otel rezervasyonu gibi yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyon hizmetleri,vize işlemleri ile de müşterile..

İstanbul Avrupa / Şişli Deniz Butik

İstanbul'da MECİDİYEKÖY'DE bulunan mağazamız için Satış Danışmanları aramaktayız. (tecrübe aranmaktadır) - TECRÜBELİ, GÜLER YÜZLÜ, ENERJİK, DİNAMİK VE EKİP RUHUNU ÖNEM VEREN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. Perakende satış alanında kariyer hedefleyen, Tercihen ..

İstanbul Avrupa / Fatih Gökçek Gıda İlaç

Günden güne gelişen ve büyüyen bitkisel dünya, herbalizm ve bitki bilimi sektöründe Türkiye’nin hızla gelişen şirketi olan Gökçek Market, 20 yıldan fazla tecrübesi, birikimi, becerisi ve sermayesi ile yatırımlarına ve yeni istihdamlar sağlamaya devam edecektir.şirketimize çalışma arkadaşları aramakt..

İstanbul Avrupa / Şişli Brn İletişim

Dünya'nın lider gsm operatörü VODAFONE' un, İSTANBUL'un Eyüp, Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Beyoğlu- Okmeydanı, Mecidiyeköy Ve Fatih ilçelerinde yetkili bayisi olan firmamızda çalışmak üzere Mağazacılık, satış temsilciliği, Satış Danışmanı ve aktivasyon sorumlusu olarak görev yapacak bay/bayan çal..

İstanbul Avrupa / Tümü GREYDER ( Kavsan Ayakkabı )

İş Açıklaması Osmanbey Cadde Mağazamız için satış danışmanı arayışımız mevcuttur. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar En az lise mezunu Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli MS Office uygulamalarına hakim Eğitim programımızla birlikte gelişm..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Aydınlargrup İnşaat

inşaat firmamiza satış temsilcisi ve gayrı menkul danışamanı alınacak dolgun maaş +prim +sgk +yol yemek..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Med-Türk Danışmanlık

UNİ'CO SİGORTA'NIN TÜRKİYEDE TEK YETKİLİ SATIŞ OFİSİNDE TELEFONDA TELEMARKETİNG YÖNTEMİYLE ÜRÜNLERİNİN SATIŞINI YAPABİLECEK; -18-35 YAŞ ARASI -DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK -EN AZ 1 YIL ÇAĞRI MERKEZİ SATIŞ DEPARTMANLARINDA TECRÜBELİ -CİVAR BÖLGELERDE İKAMET ..