İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Çalışkan Ofis Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet veren Masko (İkitelli) ve Modoko ( Ümraniye) Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere " Satış Danışmanları & Pazarlama Yöneticileri " konusunda deneyimli elemanlar alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Aktif Satış konusunda deneyimli,(Pazarlama..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Çalışkan Ofis Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet veren Masko Mağazamızda görevlendirilmek üzere " Satış Sorumlusu & Pazarlama" konusunda deneyimli elemanlar alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Aktif Satış konusunda deneyimli, Tercihen Ofis Mobilya sektöründe çalışmış, Firmamız..

İstanbul Avrupa / Güngören Müptela Tekstil

FİRMAMIZIN TOPTAN SATIŞ MAĞAZASINA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE MERTER- GÜNGÖREN CİVARINDA İKAMET EDEN BAYAN SATIŞ DANIŞMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyo..

İstanbul Avrupa / Avcılar Perfect Tasarim

- Planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli, - Yeni pazarlama gelişmelerini takip eden, - İnsan ilişkileri ve iletişim yeteneği güçlü, - Ekip çalışmasına yatkın, - MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, - 35 yaşını geçmemiş, - Pazarlama deneyimi ola..

Genel nitelikler: -Saha satış Gsm kurumsal satışında en az 1 yıl deneyimli, -Müşteri memnuniyetinin kurumlar için vazgeçilmez olduğuna inanan -En az lise mezunu -İkna yeteneği kuvvetli -Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye istekli -Müşteri odaklı..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Satış Danışmanları'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - Tercihen mobilya sektöründe ve satış konusunda en az 2..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Tulpar Petrol

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK AKARYAKIT MARKALARINDAN BİRİ OLAN BP PETROLLERİ A.Ş.'NİN ACENTALARI ARACILIĞIYLA İŞLETTİĞİ SARIYER ZEKERİYAKÖY'DEKİ AKARYAKIT İSTASYONUNDA ÇALIŞACAK MARKET SATIŞ ELEMANLARI ARAMAKTAYIZ. Sarıyer civarında oturan & Zekeriyaköy de bulunan istasyona en fazl..