İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Sultangazi Hare Gayrimenkul

SULTANGAZİ CEBECİ MAHALLESİNDE FAALİYET GÖSTEREN EMLAK VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI FİRMAMIZA SULTANGAZİ VE YAKIN ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN DENEYİMLİ YADA DENEYİMSİZ , PORTFÖY TAKİBİ YAPABİLECEK , İKİLİ İLİŞKİLERDE KENDİNE GÜVENEN , ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ, K..

İstanbul Avrupa / Tümü AEGON GRUP

AEGON Türkiye çalışanları olarak biz müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun güvenilir finansal çözümler sunarız. En iyi olmaya yönelik hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, AEGON Türkiye büyüyen ekibine sizi davet ediyor. · En az Lise Mezunu, · Kariy..

İstanbul Avrupa / Avcılar Unıcode Güvenlik Sistemleri

UNICODE GÜVENLİK SİSTEMLERİNE, SAHA SATIŞ KONUSUNDA TERCİHEN MİNİMUM 1 YIL DENEYİMLİ, İŞ PLANLAMASI YAPABİLECEK, SORUMLU OLDUĞU BÖLGEDE AKTİF ZİYARETLER ve AKTİVİTELER YAPARAK SATIŞ POTANSİYELİ YARATACAK, ŞİRKET SATIŞ HEDEFLERİ İLE UYUMLU BİREYSEL HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK, İŞİNDE KARİYER ve YÜKS..

İstanbul Avrupa / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müşteri odaklı * Prez..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Nte Emlak

Esenyurt Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 'aile' şirketimize; Diksiyonu düzgün, Dış görünüşüne özen gösteren, Çözüm odaklı, İşini benimseyecek ve hep en iyisi olma yolunda ilerleyecek, Tecrübeli - Tecrübesiz çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Eyüp Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyo..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Asama Turizm

* Atatürk Havalımanın'da bulunan ofisimizde çalışmak üzere uçak bilet satış elemanı aranmaktadır. *Turizm lise veya yüksek okul mezunu olması tercih edilir * Yurtiçi ve Yurtdışı bilet satışı konusunda deneyimli, * MC Office programlarını aktif kullanabilen, * Amadeus, Gali..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Satış Danışmanları'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - Tercihen mobilya sektöründe ve satış konusunda en az 2..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Florida Medya

1300 MAAŞ + YÜKSEK PRİM + SSK + YEMEK Kendi marka ve ürünlerimizin tanıtımını ve satışını yapacak ÇAĞRI MERKEZİ departmanlarında aşağıda belirtilen niteliklere sahip Tecrübeli veya Tecrübesiz görev alabilecek MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ alınacaktır. Part Time -Full Time ..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..